Quimby és Deák Bill Székesfehérváron

2006. szeptember 7-én megnyitotta kapuit a Fezen Klub Székesfehérváron, a Hadiárva utca 2. szám vagyis, az egykori Base Klub helyén. A szervezők minden csütörtökön, pénteken és szombaton koncertekkel várják a zenerajongókat, az elkövetkező hetekben például a Quimby, az Eleven Hold és a Deák Bill Blues band is szerepel majd.

December 16-án, pénteken a Quimby érkezik a klubba, de a 21.00 órakor kezdődő bulin a Sun Workshop is fellép majd.

A klub természetesen Szilveszterkor is nyitva tart: a december 31-ei észvesztés programjában az - eredetileg Székesfehérvárról származó - Eleven Hold és a Paradicsom zenekarok koncertje szerepel, s az elővételben is kapható belépő 2000 forintos árában természetesen a nélkülözhetetlen szilveszteri kellékek, így a pezsgő, a virsli és a tüzijáték is benne foglaltatik.

2007 első hónapjában többek között Deák Billt köszönthetjük majd a Fezen Klubban, aki Blues Band-jével január hatoodikán lép színpadra, a Trágár Liliom nevű csapat felvezetése után.

A három rendezvényre jegyek már kaphatók a www.ticketportal.hu weboldalon, valamint országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, Székesfehérváron a budai út 27. szám alatt található Káosz Hanglemezboltban, továbbá a Premier Jegyirodában a Kossuth u. 14-ben. A Fezen Klub további programjairól a www.fezenklub.hu címen tájékozódhatunk.

Koncertek a Fezen Klubban - tudnivalók:
2006. december 16., péntek 21.00 óra
Quimby, Sun Workshop koncertek
Belépő: 900 Ft, a helyszínen 1200 Ft.

Szilveszteri észvesztés
2006. december 31., vasárnap 20.00 órai
Eleven Hold, Paradicsom koncertek
Pezsgő, virsli, tűzijáték
Belépő: 2000 Ft, elővételben kapható

2007. január 6., szombat 20.00 óra
Deák Bill Blues Band, Trágár Liliom koncertek
Belépő: 800 Ft, a helyszínen 1000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.fezenklub.hu

Top