Chippendale-ek és szépségverseny a Kimaradás Gálán

December 16-án, szombaton este hat órától veszi kezdetét Budapesten a Kimaradás Gála, melynek a Mammut 2 Szórakoztató- és bevásárló központ tetején található Kaméleon klub ad otthont. A Gála programjában a világ első Nemzetközi Chippendale bajnokságának selejtezője, könnyűzenei koncertek, szépségverseny és számos egyéb izgalmas program kap helyet.

A Kimaradás Gála két házigazdája Jáksó László és Molnár Anikó lesz, de a zsűri tagjai között jópár további híresség szerepel: ott lesz például Bíró Ica, Nádas György, Anettka és Tommyboy is. A műsor fényét profi stáb biztosítja, hiszen a Kimaradás Gála rendezője és művészeti vezetője Kriszt László, a versenyzők frizurájáért Hajas László sztárfodrász és kollégái felelnek majd, a zsűri stylistja pedig Borbély Orsolya divattervező lesz.

A chippendale bajnokságra ill. a szépségversenyre eddig több mint 500 lány és 100 fiú jelentkezett a www.kimaradas.hu oldalon. December 16-án amúgy extrém kategóriában is lehet indulni: itt szerepel majd Sebeők János, az ismert író és showman, egy 22 éves, karitatív célokból induló debreceni plébános, valamint Gábor, a legsúlyosabb magyar chippendale, aki 50 kiló leadása után is 210 kilót nyom.

Természetesen nem csak gyönyörű hölgyekben és tökéletes testű urakban lehet majd gyönyörködni ezen az estén, hiszen a Gála programja zenés műsorokkal is kiegészül: az est folyamán fellép a Groovehouse, Roy és Ádám valamint az Inflagranti, továbbá megnézhetjük Kriszt László szórakoztató show-ját, a Kriszt Revüt, majd a Bagi - Nacsa páros műsorát is, akik a zsűri tagjait parodizálják majd ki.

A Kimaradás Gálára jegyek válthatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon. A megváltott jegyet a helyszínen belépőkártyára cserélik, melynek hátoldala a Prior Marketing Kft jóvoltából EDC kártyaként is üzemel, azaz több mint 40 üzletben 10-20% kedvezményre jogosítják fel tulajdonosát.

Kimaradás Gála 2006 - tudnivalók:
2006. december 16., szombat 18.00 óra
Budapest, Kaméleon Klub (Mammut 2 negyedik emelet)
Belépő: 3900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://szepsegverseny.kimaradas.hu/

Top