Salt and Sugar - zenés kabaré angol nyelven

Különleges színházi élményben lehet részünk a Merlin Színházban, ahol Siménfalvy Ágota, az Operettszínház sztárja, valamint a Moulin Rouge egykori konferansziéja, Farkas Gábor főszereplésével tekinthetjük a Salt and Sugar című zenés-táncos előadást - a 'la carte kabaré angol nyelven, magyar felirattal.

Történetünk egy férfiről és egy nőről szól, akik szenvedélyesen szerelmesek egymásba, de érzelmeik sajnos folyamatos fáziskésésben vannak. Amikor a férfi éppen feláldozná magát a szerelem oltárán, a nő hidegen elutasítja. Amikor viszont a nő kész arra, hogy akár tanulmányokat folytatva szexi tigrissé változzék a férfi kedvéért, az már a párját hagyja hidegen.

A nő, mint femme fatale, vagy flörtölő bártündér, kitartó barát, romantikus hősnő, neurotikus városi lány, kiéhezett belvárosi nagyasszony, vagy naiv iskoláslány mindig azt a szerepet játssza amelyre - úgy érzi - a szerelem kényszeríti. A férfi, mint hűséges szerető, néha tapasztalatlan tinédzser, vagy otthon tespedő focirajongó, kalandra vágyó westernhős követi a nőt. Érzelmi hullámvasútra váltunk..

A zenés - táncos, néha megható, néha nevettető történetben magunkra ismerhetünk, hiszen a szerelem csinált már belőlünk bohócot, hőst vagy hősnőt, cselszövőt, netán csibészt egyaránt.. a Salt and Sugar előadásaira jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon.

Salt and Sugar - tudnivalók:
legközelebbi előadás: 2006. december 28., csütörtök20.00 óra
Budapest, Merlin Színház (Nagyterem)
Belépő: 3250 Ft.

Szereplők és alkotók:
A Nő: Siménfalvy Ágota, a Budapesti Operettszínház sztárja/
A Férfi: Farkas Gábor, a Moulin Rouge volt konferansziéja/
A Zongorista: Kovács Zoltán
Írta: Fekete Katalin
Fordította: Strommer Marianna
Rendezte és Koreografálta: Vági Bence
Producer: Zakár Péter

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.saltandsugar.hu

Top