Deck Attack Szilveszter

Malacsülttel és tepsis krumplival vár minket Szilveszter éjjelén a Trafó Bár Tangó. A belépő kifizetése után korlátlan ételfogyasztásra lesz jogosult az évbúcsúztató nagyérdemű, akinek a Deck Attack, a Deep és a Tilos stábja szolgáltatja majd a muzsikát.

Ha napjaink elektronikus zenei piacát egy vadul burjánzó dzsungelként fogjuk fel, akkor a RadioCafén hetente jelentkező Deck Attack egy útibeszámoló, valahonnét a rengeteg mélyéről. A Deck Attack közreműködői a kultúra bozótharcosaiként, megszállottan kutatnak az értékek után. A világviszonylatban hetente megjelenő több ezer kiadvány nyilvánvalóan áttekinthetetlen mennyiség, senki sem lehet tökéletesen képben, ebből következően a műsorban elővezetett kínálat végtelenül szubjektív szelekció, egyértelműen tükrözi a műsor készítőinek ízlésvilágát, világlátását, etc.

A Deck Attack stábja irtózik a műfaji korlátoltságtól, a hip-hop-tól a drum and bass-ig valahány létező stílusból igyekszik előhalászni a gyöngyszemeket. A rádióműsorral párhuzamosan, ugyancsak Deck Attack név alatt futó partisorozat szerkesztő-elve hasonló: megpróbálják a legelőremutatóbb, legizgalmasabb, legaktuálisabb formációkat, dj-ket hazánkba csábítani. A Trafó Bár Tangóban megrendezésre kerülő szilveszteri party-n a Deck Attack - legénység (Infragandhi és Cyborg Templar) mellett Negro (The Uptown Felaz) szerepel, továbbá Bodoo az F.P.T.-től, míg a Kávézóban Sanyi (Tilos) és Mikusz tolja majd a lemezeket.

A vetítéssel kiegészített zenei programban hivatalosan még nem létező lemezek is előkerülnek majd. Az elővételben 3500 forintba kerülő belépővel korlátlan ételfogyasztásra vagyunk jogosultak, így szinte garantált, hogy a végtelenített svédasztalon pároltkáposztával és tepsis krumplival felszolgált ropogós malacsült, majd az éjfél után szervírozott lencsefőzelék és virsli sem marad majd a szervezők nyakán.

Deck Attack Szilveszter - tudnivalók:
2006. december 31., vasárnap 22.00 óra
Budapest, Trafó Bár Tangó
Nagyterem: Infragandhi + Cyborg Templar (Deck Attack), Negro (The Uptown Felaz), Bodoo (FTP)
A Kávézóban Sanyi (Tilos), Mikusz
Belépő: 3500 Ft, a helyszínen 4000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.trafo.hu

Top