City Of Dub

Az új év januárjának utolsó szombat éjszakájára különleges zenei csemegét ajánlunk - nem csak a dub és reggae fanatikusoknak. Az atmoszférikus dub nagymesterei, az Alpha & Omega érkezik Londonból Budapestre, hogy a Trafóban egy páratlan hangvarázslattal örvendeztessék meg magyarországi rajongóikat és a nyitott, kiváncsi agyakat.

A Christine Woodbrige és Jonah Dan alkotta londoni Alpha & Omega formáció a méltán világhírű angol dub mozgalom nagymestere. Hangzásvilágukban az ősi világ elfelejtett kelta ereje talákozik a klasszikus dub iskolával.

Az Alpha & Omega megingathatatlan a spirituális értékek állandó keresésben, zenéjük minden pillanatából árad a bibliai varázs, hallgatóit mámorító megismerésre sarkallva. Hipnotizáló hatású basszus groove-jaiban szavak nélküli üzenet van, mely minden porcikájában sürgető és kereső, mintha örökségül hagyták volna rájuk a jamaicai tanítók.
Hosszú munkásságuk során olyan legendás művészekkel dolgoztak és dolgoznak együtt, mint Gregory Isaacs, Lee 'Scratch' Perry, Mad Professor vagy Jah Shaka.

Vendégzenészekkel kiegészült élő fellépéseikkel már bejárták szinte az egész világot.. most Christine Woodbrige és Jonah Dan végre Budapestre érkezik egy feltehetőleg felejthetetlen és megismételhetetlen soundsystem-set formájában. Jonah Dan az Alpha & Omega mellett számos UK dub és roots formáció tagja is egyben, mint például a Disciples vagy a Bush Chemist.

Az Alpha & Omega eddig több mint húsz albumot készített teljes alázattal és szerénységgel, melyek mindegyike gyöngyszem ebben a kirívóan sallangos világban.

Ezt a különlegesnek ígérkező atmoszférikus dub-éjszakát nem csak minden reggae és dub fanatikusnak ajánljuk, hanem minden kíváncsi és nyitott zenerajongó számára, aki szeretne a hideg város szürke hétköznapjaiból egy éjszaka erejéig elmenekülni.. a rendezvényre jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon.

City Of Dub - tudnivalók:
2006. január 27., szombat 22.00 óra
Budapest, Trafó Bár Tangó
Alpha & Omega (UK)
+ Gaulamin, Bosi, MC Kemon
Belépő: 1800 FT, a helyszínen 2200 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.alphaandomega.co.uk
www.dancehall.hu

www.trafo.hu

Top