MetalMania: még kapható az akciós jegy!

Megszületett a néhány héttel ezelőtt meghirdetett MetalMania logópályázat eredménye: az új logót már meg lehet tekinteni a fesztivál weboldalán. Az idei MetalManián összesen több mint 15 zenekar szerepel, köztük három nemzetközi sztárcsapat: a Testament, a My Dying Bride és a Korpiklaani. A fesztiválra az első 100 belépő extra kedvezménnyel kerül értékesítésre.

A Negative Art januárban meghirdetett logópályázatára néhány nap alatt több mint ötven alkotás érkezett, melyek közül végül damer munkája került kiválasztásra: a nyertes pályázó kétszemélyes fesztiválbelépővel és más ajándékokkal gazdagodik. Az új logó különböző színű verzióit már láthatjuk a fesztivál weboldalán, a különböző hirdetéseken, plakátokon, és persze a helyszínen megvásárolható fesztiválpólókon is megjelenik majd az oroszlános-gitáros motívum.

Az idei MetalMania Fesztivál programja sem csak koncertekből áll, hiszen a látogatók ezúttal is készülhetnek szervezett dedikálásokra, valamint néhány szerencsés személyesen is találkozhat majd kedvenc zenekaraival, hiszen közönségtalálkozóra is sor kerül majd: ennek részleteiről a fesztivál weboldalán is tájékozódhatunk majd, csakúgy mint a részletes programról.

Az idei MetalMania fesztiválra március 23-án kerül sor az Almássy Szabadidőközpontban. A programban a Wackor. a Cadaveres, a Remorse, a Watch My Dying, továbbá a finn Korpiklaani, a brit My Dying Bride és az amerikai Testament koncertje szerepel. Fellép még egy igazi nemzetközi alakulta, a brit, lengyel és magyar zenészekből verbuválódott Obiat is. A fesztiválra az belépő február 20-ig 6500 förintba kerül, de van még pár darab az első 100 darab, 5900 forintért beszerezhető akciós jegyből.

A belépő két bulira érvényes, hiszen a március 16-án megrendezésre kerülő "MetalMania Kisszínpadra" is: egy héttel a fesztivál el_tt ugyanis magyar bandák adnak majd koncertet a Kultiplexben - köztük a Korog, a Casketgarden, a Stonedirt és az Ad Astra.

MetalMania Fesztivál
2007. március 23., péntek 14.00 óra
Budapest, Almássy Téri Szabadid_központ
Testament, My Dying Bride, Korpiklaani, Obiat, Remorse, Watch My Dying, Cadaveres, Wackor, további zenekarok
Belépő: február 20-ig 6500 Ft, ezt követően 7000 Ft. Az első 100 db belépő 5900 Ft.

"MetalMania Kisszínpad"
2007. március 16., péntek 18.00 óra
Budapest, Kultiplex
Korog, Casketgarden, Stonedirt, Ad Astra, további zenekarok
Belépő: 1500 Ft. MetalMania belépővel ingyenes!

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.negativeart.hu/metalmania
Top