Danny Cavanagh: 3+1 akusztikus koncert

Feburár 22-én ismét hazánkba érkezik Danny Cavanagh, a brit Anathema zenekar vezetője. Danny ezúttal sem kizárólag a pihenés vagy a szórakozás kedvéért látogat el hozzánk, hiszen esténként gitárt ragad majd, és az ország különböző városaiban ad exkluzív koncerteket - barátoknak, rajongóknak, és bárkinek, aki a szép zenére fogékony. A fellépéseken Sean Jude is vendégszerepel majd, akivel Danny a Leafblade nevű együttesben zenél együtt, és akit egyszer már láthattunk is vele a színpadon, méghozzá A38-as akusztikus estjén, 2004-ben.

Mára már hagyománnyá vált, hogy Danny Cavanagh nem csak fő zenekarával, az Anathemával, hanem egyedül, esetleg énekes-testvérével, Vincenttel, vagy más zenészbarátaival közösen érkezik Magyarországra, hogy akusztikus koncerteken találkozzon itteni barátaival - talán nem túlzás ezt a kifejezést használni, hiszen az esteknek mára igazi törzsközönsége alakult ki, és sokan személyesen is ismerik Danny-t.

Ezúttal azzal a Sean Jude-dal érkezik majd a liverpooli úriember, akivel a Leafblade nevű együttesben zenél együtt. Február 22-én Szegeden, 24-én Pécsen, 25-én és 26-án pedig Budapesten találkozhatunk majd velük exkluzív hangulatú, limitált befogadóképességű klubokban. A program hasonlóan alakul a korábbiakhoz, vagyis az Anathema dalok akusztikus verziói mellett régi klasszikusok is előkerülhetnek, Beatles-től a Pink Floydig, illetve nagyjából bármi, ami Danny-nek éppen eszébe jut.. a korábbi koncerteken rögzített dalokat itt hallgathatjuk meg.

A szólóestekre belépőnket ezen a weboldalon foglalhatjuk le, és átvehetjük a Ticketportal országos hálózatának üzleteiben.

Danny Cavanagh akusztikus estjei, vendég: Sean Jude
2007. február 22. csütörtök 21.00 óra
Szeged, Ifjúsági Ház Café
Belépő: 1500 Ft

2007. február 24., szombat 21.00 óra
Pécs, Toxic Club
Belépő: 1200 Ft.

2007. február 25., vasárnap 20.00 óra
Budapest, After Music Club (ex-Marco Polo Club)
Belépő: 2500 Ft.

2007. február 26., hétfő 20.00 óra
Budapest, After Music Club (ex-Marco Polo Club)
Belépő: 2500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.negativeart.hu
www.anathema.ws
www.leafblade.net
www.myspace.com/anathema
Top