Tankcsapda, Emil.Rulez! és Pokolgép Székesfehérváron

Tavasszal is várja s szórakozni vágyókat a székesfehérvári Fezen Klub, mely a Hadiárva utca 2. szám alatt, vagyis az egykori Base Klub helyén található. A szervezők minden csütörtökön, pénteken és szombaton koncertekkel várják a zenerajongókat: az elkövetkező hetekben például a Pokolgép, az Emil.Rulez! és a P.Mobil is szerepel majd, március 17-én pedig a Tankcsapda is fellép Székesfehérváron, méghozzá az Arév Csarnokban.

Különleges, akusztikus programmal készül tavaszi turnéjára a Pokolgép együttes. A hat akusztikus buli egyike Székesfehérváron kerül megtartásra, ahol február 23-án a szokásos "hangos" koncert után akusztikus dalokat is hallhatunk majd, így duoplabuliban lesz részünk, s az akusztikus részen hattagúvá bővül a zenekar: a Black-Outból is ismert Csányi Szabolcs gitározik és vokálozik majd a Pokolgéppel. Az est folyamán fellép a Zamek együttes, a koncertek után Tompi vezeti az afterparty-t.

Március 10-én az Emil.Rulez! szerepel majd a Fezen Klubban mely tavasszal Székesfehérvár mellett csak Szombathelyen, Budapesten és Szlovákiában szerepel az eddigi tervek szerint. Két héttel később a P.Mobil és az Artons koncertezik a Klubban, egy héttel korábban pedig a Tankcsapda érkezik majd Székesfehérvárra, méghozzá az Arév Csarnokba: március 17-én a Mangod Inc. és a Reactor zenekarok is vendégszerepelnek a Tankok tavaszi turnévendégeként.

A koncertekre jegyek már kaphatók ezen a weboldalon, valamint országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, Székesfehérváron a Budai út 27. szám alatt található Káosz Hanglemezboltban, továbbá a Premier Jegyirodában a Kossuth u. 14-ben. A Fezen Klub további programjairól a www.fezenklub.hu címen tájékozódhatunk.

Tudnivalók:
2007. február 23., péntek 20.00 óra
Pokolgép, Zamek koncertek
DJ Tompi
Belépő: 900 Ft, a helyszínen 1200 Ft.

2007. március 10., szombat 20.00 óra
Székesfehérvár, Fezen Klub
Emil.Rulez! koncert
DJ Embrió
Belépő: 1200 Ft, a helyszínen 1500 Ft.

2007. március 17., szombat 19.00 óra
Székesfehérvár, Arév Csarnok (Gáz utca 19.)
Tankcsapda, Mangod Inc., Reactor koncertek
Belépő: 2000 Ft.

2007. március 24., .szombat 20.00 óra
Székesfehérvár, Fezen Klub
P. Mobil Artons koncertek
Belépő: 1200 Ft, a helyszínen 1600 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
www.fezenklub.hu
Top