A38 - koncertjegyek márciusra a Ticketportaltól

Budapest zenei életének egyik legpezsgőbb helyszíne a Petőfi híd budai lábánál található A38 hajó, ahol napról napra nemzetközi sztárok, valamint hazánk és térségünk legtehetségesebb zenekarai adnak koncerteket. Március hátralévő részében a perui zene nagyasszonya, Susana Baca és a fúziós jazz félistene, Scott Henderson is szerepel majd, a hazai színeket többek között az Anima Sound System, a Pál Utcai Fiúk, az Erik Sumo, a 30Y, a Másfél és a Korai Öröm képviseli majd, a hó végén pedig Krakkó vendégeskedik hajón: a lengyel Jaroslaw Smietana és a Motion Trio is bemutatkozik.

Az A38 hajó rendezvényeire jegyünket megválthatjuk országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon!

A A38 márciusi programjaiból:
Bernard Fowler's Bad Dog with Doug Wimbish, Skip McDonald & Keith LeBlanc (USA)

A forradalom évfordulóján zenei forradalmárok az A38-on! A Rolling Stones másodénekese Madonna és a Living Colour basszeresével, a Sugarhill Gang dobosával és a világ egyik legjobb bluesgitárosával - súlyos, sötét blues-ok, feszes funkyk és négy zseniális muzsikus.
2007. március 15., csütörtök 21.00 óra
Belépő elővételben: 3500 Ft.

ArtParty - Visionary Underground feat. Dr Das (UK), Anima Sound System, Romano

Drom feat. Gipsy (CZ), Kids Crew
Egy háromnapos workshop végeredménye: tehetséges ifjak mutathatják be, hogy mit tanultak a nagyoktól - és nem mellékesen a nagyok is fellépnek. Elektronika, hiphop, dub, breakbeat, tánc és társadalmi elkötelezettség: ezt kínálja az ArtParty.
2007. március 16., péntek 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Susana Baca (PE)

A perui zene nagyasszonya, a Grammy-díjas nagyszerű éneksnő ismét Magyarországon. A Sziget után ezúttal az A38 Hajón, új lemezének bemutató turnéján.
2007. március 21., szerda 20.00 óra
Belépő elővételben: 3000 Ft.

30Y lemezbemutató, vendég: Jacked. DJ Murak & Enikő
2007. március 23., 21.00 óra
Belépő elővételben: 1200 Ft.

Erik Sumo Big Band feat. Kiss Erzsi, Chakrahacker, Etnorom, Quart DJ-csapat

Finom downtempo muzsika, westernhangulatok, szinticountry, sanzon és bárdzsessz, az Amorf Ördögökből ismert kacatpop, Gershwin- és Kispál-feldolgozások, jókedv és melankólia: ilyesfajta elegy az Erik Sumo Band zenéje.
2007. március 24., szombat 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Pál Utcai Fiúk, Holt Költők Társasága, Nulladik Változat

Március 28-án az A38 szolgál a város legszínesebb alternatív rockzenei programjával: a hajó koncerttermében a minőségi magyar gitárzene három régimotoros képviselője, a Pál Utcai Fiúk, a Nulladik Változat és a Holt Költők Társasaága randizik majd a nagyérdeművel, miközben hol bohókásabb, hol merengőbb hangulatban duruzsolják majd fülünkbe az élet dolgairól mesélő dalaikat.
2007. március 28., szerda 20.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Adam Pieronczyk Trio (PL), Hat6k

A harminchat éves Adam Pieronczyk generációjának legkitűnőbb és legnépszerűbb szaxofonosa, aki számtalan fesztiválon és szavazáson végzett az élen. Tenorjának jellegzetes, mélyen játszott, recsegős, baritonba hajló szólama
összetévesztehetetlenné teszi játékát. Legutóbbi lemezét a brazil zenei kultúra, a bossa novás, latinos ritmusok ihlették: ezek különleges újjáértelmezése, a megkapó játékosság, a mindent átható muzikalitás teszi kimagaslóvá a Busszal Sao Paulóba című albumot.
2007. március 29., csütörtök 20.00 óra
Belépő elővételben: 1000 Ft.

Krakkó Budapesten - Jaroslaw Smietana Band (PL), Másfél

Jarosław Śmietana a legkiemelkedőbb lengyel gitáros és zeneszerző, Európában és az egész világon ismert, elismert. Rendszeresen zenél olyan neves jazz zenészekkel, mint Art Farmer, Freddie Hubbard, Eddie Henderson, Gary Bartz, Vince Mendoza, John Abercrombie, Lee Konitz, Benny Maupin. 2002-ben Nigel Kennedy, világhírű hegedűművész együttesébe kapott meghívást, velük a mai napig együttműködik. 31 szerzői lemezt adott ki, melyeken szólógitárosként és zenekarvezetőként szerepel.
2007. március 30., kedd 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Krakkó Budapesten - Korai Öröm, Nomada, Motion Trio (PL)

A Motion Trio 1996-ban alakult harmonika-trió. Zenéjük egyedinek számít Európa és a világ zenei palettáján. Koncertjeiknek a cselekmény és a dramaturgia kölcsönöz színpadias jelleget. Fiatal koruk ellenére, az együttes olyan nevezetességekkel működött együtt, mint Bobby McFerrin, Sinfonietta Cracovia , Deutsches Filmorchester Babelsberg.
2007. március 31., szerda 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.a38.hu
Top