Legyen naprakész RSS szolgáltatásunk segítségével!

Mi is az RSS?
Az RSS (Really Simple Syndication) egy XML alapú dokumentum, amely webes tartalmak megosztására született. Az RSS-szolgáltatás (más néven RSS-csatorna) egy címből, leírásból és linkből álló listát tartalmaz, amelynek letöltésével Ön anélkül szerezhet tudomást a rendszerünkbe felkerülő új rendezvényekről, hogy végigböngészné - vagy akár csak meglátogatná weboldalunkat.

Hogyan használható az RSS?

Az RSS használatára sokszor a böngésző is alkalmas, de lehet hogy speciális RSS-olvasó programra van szükség, amely összegyűjti és megjeleníti az RSS-tartalmakat. Az alkalmazás segítségével automatikusan egy helyre gyűjthetők a különböző weboldalak hírcsatornái. Számos ilyen program létezik, egy ingyenes, magyar nyelvű típust letölthetünk innen.

A program telepítése után a legtöbb esetben elegendő a narancssárga RSS ikonra (ld. fent) kattintanunk a hírcsatornára való feliratkozáshoz, egyéb esetben kövesse az RSS-olvasó instrukcióit, és a megfelelő helyre másolja be a Ticketportal RSS csatornájának címét: https://www.ticketportal.hu/rss/xml/rss.xml

Megjegyzés: előfordul,a rendezvény rendszerünkbe való felkerülése és az értékesítés kezdete nem esik egybe. Ilyen esetben érdemes 1-2 nappal később visszalátogatni weboldalunkra.

Amennyiben problémái adódnának a feliratkozással kapcsolatban, kérjük, írjon levelet a help@ticketportal.hu

címre.
Top