Neo, Sergent Garcia, Erik Truffaz - koncertek az A38-on

A budapesti A38 hajó legfontosabb májusi koncertjeire már a Ticketportalon keresztül is megvásárolhatjuk belépőjegyünket, országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint ezen a weboldalon.  Májusban többek között Erik Truffaz, Sergent Garcia és az E-Z Rollers is szerepel a hajón.

Ya Basta! Sound System Live - DJ Solal vs. Bucky Baxter (F/USA) introduction to the Moonshine Sessions, DJ Philippe Solal (F, Gotan Project), Daniel Haaksman (D)

A Gotan Project egyik alapítója Philippe Cohen Solal mutatja be Moonshine Sessions névre hallgató projektjét, mely egy elbűvölő, laza és bájos elektro-country-pop lemez, amit az amerikai steel-gitárossal, Bob Dylan gyakori partnerével, Bucky Baxterrel és társaival hozott össze. Solal éppoly magabiztosan kirándul Nashville-be, a country legfontosabb városába, ahogy egykor leruccant Buenos Airesbe. A Moonshine Sessions igazi csemege, finom hangulatokból szőtt, andalító, holdfényes ábrándozás. A live act után Solal német barátjával és remixerével áll a lemezjátszók mögé, hogy egy maratoni, négyórás szettet mutasson be.
2007.05.10., csütörtök 21.00
Belépő elővételben: 2000 Ft

Russkaja (A/RU), Copy Con, Riddim Colony

Földbe döngölő orosz ska-támadás Ausztriából! A Russkaja már egyszer majdnem elsüllyesztette a hajót, most ismét tesz egy kísérletet, hogy lukat táncoltasson a közönséggel a hajófenékbe.
2007. május 11., péntek 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Capleton (JAM), Love Alliance

A dancehall egyik legnagyobb hőse borítja lángba az A38 Hajót. Capleton az élő bizonyíték, hogy mindenki lehet próféta a saját hazájában, sőt még azon is jóval túl.
2007. május 16., szerda 21.00 óra
Belépő elővételben: 4500 Ft.

Neo, Deckchair Orange (A), Tesco Disco

A Neo következő hajós koncertjén szerepel az osztrák indie-szcéna meghatározó együttese, a Deckchair Orange, utána pedig a jól bevált Tesco Disco vár mindenkit.
2007. május 19., szombat 22.00 óra
Belépő elővételben: 1300 Ft.

Sergent Garcia (F)


Ahol a mediterrán vidék és a karibi szigetvilág találkozik: salsás-raggás mulatság a műfaj megalapítójával és legnagyobb egyéniségével. Garcia őrmester ezúttal a Blue Music keretében jön Budapestre.
2007. május 24., csütörtök 21.00 óra
Belépő: 5000 Ft.

Erik Truffaz (CH), Barabás Lőrinc Eklektric, Suhaid, Haze

Erik Truffaz, a francia-svájci trombitás immár tíz éve a nu-jazz emblematikus alakja. Korai, erős Miles Davis-hatásokat mutató lemezei megalapozták hírnevét és stílusát: Truffaz sokáig maga volt a megtestesült kortárs cool. Finom balladák, laza blues-alapok, felettük a jellegzetes hangszínű trombita visszafogott és ökonomikus futamai... később Truffaz a lassú hiphoppal és a spoken worddel is kacérkodni kezdett.
2007. május 25., péntek 21.00 óra
Belépő elővételben: 4900 Ft.

E-Z Rollers live (UK), Brains, Longman & Bratwa (Tactile)

2007. május 26., szombat 22.00 óra
Belépő elővételben: 3500 Ft.

Carlos Bica & Azul (P), Santa Diver

Carlos Bica Portugália egyik legfaktívabb és legkreatívabb zeneszerzője, aki nagybőgőn is játszik. Tehetsége éppen abban rejlik hogy szavak és ének nélkül is képes rendkívül sokatmondó és felejthetetlen dallamokat komponálni saját hangszerére. AZUL névre hallgató triójában Frank Möbus és Jim Black társaságában szerepel - Budapesten május 30-án.
2007. május 30., szerda 20.00 óra
Belépő elővételben: 2000 Ft.

Essentia Brasileira (BR), Szilvási Gipsy Folk Band, DJ Bootsie, DJ Infragandhi, visuals: Pixel Show

2007. május 31., csütörtök 20.00 óra
Belépő elővételben: 1300 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:

www.a38.hu
Top