Budapesti Operettszínház - változás a jegyfogalási lehetőségekben

2007. májusában megváltozott a Budapesti Operettszínház előadásaira szóló belépők megvásárlásának lehetősége. A HOMEticket rendszernek köszönhetően az előzetes jegyfoglalási funkció szükségtelenné válik, így erre a jövőben nem lesz mód.

Az előzetes jegyfoglalás lehetőséget adott kedves vásárlóinknak arra, hogy előre lefoglalják azokat a belépőket, melyeket később személyesen, jegyirodáink egyikében kívántak készpénzzel kifizetni és átvenni. A helyszíni, készpénzes jegyvásárlás természetesen enélkül is lehetséges volt - és a jövőben is lehetséges lesz - de az előzetes foglalás funkció  biztosította számunkra a lehetőséget, hogy az igényelt belépőnket akkor is biztosítsuk magunknak, ha csak egy későbbi időpontban volt lehetőségünk azokat kifizetni és átvenni a jegyirodában.

A HOMEticket rendszer segítségével azonban végleg megspórolhatjuk a jegyirodába menetelt, hiszen az igényelt jegyeket azonnal kifizethetjük a Ticketportal internetes áruházában, majd egy nyomtató segítségével azonnal ki is nyomtathatjuk őket. Ennek megfelelően az előzetes jegyfoglalás lehetősége megszűnik, így belépőnket a jövőben két módon: előzetes foglalás nélkül vásárolhatjuk meg a jegyirodákban, vagy online fizetés után nyomtathatjuk ki őket a HOMEticket rendszerben.

Bővebb információért kérjük írjon levelet a help@ticketportal.hu címre.

Top