Zuboly, Trouble, Hatebreed, Jacked, Irie Maffia - júniusban az A38 hajón

A budapesti A38 hajó legfontosabb koncertjeire a Ticketportalon keresztül is megvásárolhatjuk belépőjegyünket, országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint ezen a weboldalonJúniusban többek között a Zuboly, a Hatebreed, a Hated Tomorrow és Frenk koncertje szerepel a programban, továbbá az Irie Maffia és a Love Alliance is bulira készül, és ismét látható lesz a Szív - Cirkusz Varieté előadás is.

Frenk, Stereomilk, Galapagos
Frenk 2004 tavaszán alapította zenekarát. Aki járt már hiperkarma koncerten azt igazán nem lepik meg Frenk kiváló énekesi adottságai, de a saját szerzeményekhez társuló egyedi szövegvilág és színházi előadásmód igazi újdonság lehet. A zenészek külön-külön is ismerhetők más neves együttesekből, ráadásul a két kiváló vokalista gyönyörű énekhangja tovább színezi az amúgy is magával ragadó produkciót. A zenei stílus-meghatározás "rockandrollpopsanzon", a Rolling Stonestól Prince-ig, de természetesen leginkább Frenk maga. A produkció első lemeze már javában készül, a megjelenés várhatóan februárban lesz.
2007. június 2., szombat 21.00 óra
Belépő: 1000 Ft.

Flag(ship) of Doom 04 - Trouble (USA), Rise To Addiction (UK), VL45, Locust Of The Saddle, Sunday Fury, Stereochrist, Wall Of Sleep
Az amerikai Trouble zenekar egy hosszabb hallgatás után - az 1995-ös Plastic Green Head album óta először - 2007-ben új albummal jelentkezik, melyet hazánkban is megerősít egy remélhetőleg fantasztikus és régóta várt doom őrülettel.
2007. június 3., vasárnap 15.00 óra
Belépő elővételben: 3999 Ft.

Zuboly lemezbemutató, Agostones, DJ Nomad
A Zuboly stílusa saját bevallásuk szerint leginkább broken ethno-nak nevezhető - hiszen a break-dance és a népzene sajátos keveréke, afféle fiatal vulkanikus világzenei sziget a fantázia óceánján, amely már épp megérett arra, hogy zenekedvelők figyelmét felkeltse. A muzsika Ágoston Béla dorombénekéből, szaxofon- és dudajátékából, Hock Ernő nagybőgőjátékából, valamint Benke Félix szájharmónikás moldvai dallamaiból áll össze, s Busa István különleges ritmusai teszik egyedivé: Busa a szájával utánozza a gépek által létre hozott hangokat, szkreccsel, több szólamban üti a ritmust a nyelvével, a fogával, az ajkával és tüdejével - egyszóval a hangképzõ szerveivel.
2007. június 8., péntek 21.00 óra
Belépő elővételben: 1500 Ft.

Anthony B (JAM), Love Alliance
Love Alliance - egy szövetség, melyet a szeretet tart össze és tesz feltartóztathatatlanná. Szövetség a reggae zenéért, a pozitív gondolatokért, az emberekért. Ez a cél vezérli a Love Alliance-t, prezentálja bárhol is eredeti, jamaikai mintákra épülő soundsysteme a reggae és dancehall zenét. A gárda vendége ezen az estén Anthony B, aki a kilencvenes évek közepe óta a reggae egyik legnagyobb nemzetközi csillagának számít, túl tizenöt albumon (a legfrissebb: "higher meditation" a greensleevestől), természetesen első ízben lép fel Magyarországon.
2007. június 20., szerda 21.30
Belépő elővételben: 2500 Ft.

Szív - Cirkusz Varieté
Különleges színházi előadás, nagyszabású varieté a kínai naptárra, a keleti filozófiára és furcsa, szürrealista ötletekre hangszerelve. A változások színpadán megjelenik a gyönyörű nő, és a vonzó férfi, a zsémbes öregasszony és az angyalok, Fu Hszí császár és az ujjak bűvésze, a ritka énekesnő és az örmény harmonikás, a napozó lányok (fürdőruhában) és a hattyút táncoló esztéta (tütüben), Goethe Farkas és az ősemberek, Eckermann és a Szív-Cirkusz csavargó zenészei, a meditáló kismalac, a szerelmes kínai és a nővé változott férfi, spinningelők, kiskecskék, kuák, trigramok, hexagramok, a folyó, a hegy, a szakadék, a madár és ami mindezt életre kelti, a szív.
Előadásnapok: 2007. június 22., csütörtök 20.00 óra
2007. június 23., péntek 22.00 óra
Belépő: elővételben 2000 Ft.

Hatebreed (USA), As I Lay Dying (USA) + vendég
Az amerikai metalcorehullám egyik kiemelkedő képviselője a Bridgeport és New Haven (Connecticut) városokból származó Hatebreed. A stílus legtöbb művelőjétől erős hardcore hatásaik különböztetik meg, sehol egy skandináv dallam, vagy tiszta ének, csak súlyos, szélsebes riffek és Jamey Jasta kíméletlen hörgése. 2004-ben a Sportszigeten csaptak már egy fergeteges hangulatú bulit, ezúttal pedig a hajóra érkeznek, az As I Lay Dying társaságában.
2007. június 26., kedd 20.00 óra
Belépő elővételben: 4800 Ft.

The Hated Tomorrow, My Wonderful Accident, Jacked, Fuwdo
A székesfehérvári suhancokból álló Jacked energikus fellépéseivel sokak szerint már most simán lekörözi a hazai indieszcéna jó részét - legközelebb ezt az A38 hajón bizonyíthatják, ahol egy szintén fehérvári csapat, a Fuwdo továbbá a My Wonderful Accident és a The Hated Tomorrow is fellép.
2007. június 27., szerda 20.00 óra
Belépő: 600 Ft.

Summer Breeze: Irie Maffia, Knotty Headz, Irie Maffia Soundsystem,Suhaid & Dermot
A Love Alliance tagjaiból verbuválódott dancehall csapat és soundsystem, az Irie Maffia mellett a Knotty Headz osztja majd ezen az estén a hajó gyomrában, a teraszon pedig Bosi és barátai, vagyis a Love Alliance csap majd remek hangulatot... szerepel még Suhaid és Dermot is.
2007. június 29., péntek 21.00 óra
Belépő: 1000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.a38.hu

Top