BalaTONE Fesztivál Zánkán - családi nyaralás megzenésítve

Idén nyáron új rendezvénnyel bővül a fesztiválpaletta. Az egykori Wan2 és a Hegyalja fesztiválok szervezőgárdája új fesztivállal kedveskedik a nyaralni és egyben szórakozni vágyóknak. A BalaTONE-ra július 18-22 között kerül sor, a Zánkai Gyermeküdölőben. A fesztivál igazi nyaralási lehetőséget nyújt a családoknak, hiszen rendkívül kedvező áron kínálja belépőit, sőt: a 14 éven aluli, felnőtt kísérővel érkező gyerekek ingyen látogathatják a rendezvényt!

A BalaTONE story - Egy megfizethető családi fesztiválra már évekkel ezelőtt igény mutatkozott hazánkban - ezt az űrt igyekszik majd betölteni a BalaTONE Fesztivál, mely hosszú előkészületek, gondos tervezés és helyszínválasztás után, a "legfesztiválabb" szezonban, július 18-22. között debütál a Deltafest szervezésében Zánkán, a volt Úttörőtábor, vagyis a jelenlegi Gyermek és Ifjúsági Centrum területén.

Úttörőtábor feeling - Az egykori Úttörőtábort mindenki szerette - Zánka, mint helyszín szimbólum volt, egyet jelentett a jó társasággal, a jó bulival és a felhőtlen nyaralással. A fesztivál területe tehát sokaknak ismerős lesz, hiszen a fiatalok (úttörők) már 30 évvel ezelőtt is itt vakációztak, de az elmúlt években is sok diák nyaralt itt: különböző rendezvények, vagy éppen gólyatáborok alkalmából. Természetesen a BalaTONE is kihasználkja az Ifjúsági Paradicsom nyújtotta lehetőségeket, így ezen a fesztiválon a zene és a bulizás, az ismerkedés és a kikapcsolódás játssza majd a főszerepet.
 
Ahogy az a Nagy Könyvben meg van írva - A BalaTONE zenei kínálata rendkívül gazdag lesz: az igényes popzenétől a kemény rockon át az underground és elektronikus tánczenéig minden műfaj képviselve lesz a fesztivál öt színpadán. A meghívott világsztárok a különböző zenei műfajok jeles képviselői, mint például az Asian Dub Foundation, a Dog Eat Dog, a Dillinja vagy a  Freq Nasty - többek között ők fémjelzik a BalaTONE nemzetközi fellépőgárdáját.

A rendezvény sikerére azonban nem csak ezek a jól hangzó nevek jelentik a garanciát, hiszen a magyar zenei élet színe-java is hallótávolságra kerül - a Tankcsapdától a Hooligans-en át a Kispál és a Borzig, az Irigy Hónaljmirigytől kezdve a Zanzibárral bezárólag - aki számít, fellép a BalaTONE-on, sőt, itt szól majd igazán nagyot a KFT legendás slágere, a "Balatoni nyár" is!

A zenei kvalitáson és egyediségen túl az is fontos szempont volt a fellépők kiválasztásánál, hogy minél több új tehetség kapjon lehetőséget a bemutatkozásra. Természetesen a négy nap során pódiumbeszélgetések, közönségtalálkozók, különböző bemutatók is várják a fesztiválozókat, sőt. a rendezvény még ennél is többet nyújt, hiszen egész családoklnak nyílik majd lehetősége egy kellemes Balaton-parti nyaralásra, miközben csakis a legjobb zenék szólnak!

A fesztivál üzenete a turizmus, a zene és a nyaralás - A BalaTONE fesztivál első számú üzenete természetesen maga a Balaton, azon belül is a turizmus, a nyaralás és a muzsika, amire a rendezvény szlogenje is utal: "BalaTONE Fesztivál - Nyaralás megzenésítve". A festői Balaton part, a gyönyörű környezet, a jó társaság, a feledhetetlen programok és a megfizethető árak mind azt az üzenetet hordozzák magukban, hogy a BalaTONE lesz az a fesztivál, melyet tényleg nem érdemes kihagyni.

Infrastuktúra - A Zánkai Ifjúsági Centrum területén rendkívül kedvezőek az infrastrukturális feltételek: a kényelmes, minden igényt kielégítő szolgáltatások, a szinte korlátlanul bővíthető terület biztosítják a gondtalan nyaralást (szálloda, apartman, faház, nyárilak, horgásztanya, éttermek, büfék, mozi, hajókikötő, sportpályák, vasútállomás, teniszpálya, szauna, mosoda stb.).

Mert a vakáció mindenkinek jár! - A BalaTONE fesztivál az idei nyár legolcsóbb programcsokrát kínálja: a 4 napos bérlet elővételben mindössze 8900 forintba kerül annak, aki a kezdés előtt legkésőbb 48 órával megvásárolja. Sőt! Szeretnénk, ha azok a családok is nyaralhatnának, akiknek nincs lehetőségük tízezreket kifizetni utazásra, szállásra, étkezésre, programokra, ezért a a 14 éven aluliak - szülői felügyelettel - ingyen vehetnek részt a BalaTONE Fesztiválon! A fesztiválra bérletek és napijegyek már kaphatók országszerte a Ticletportal partnerirodáiban, valamint ezen a weboldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
www.balatonefesztival.hu
Szállás:www.zanka.hu

Top