Ill Nino és Hatebreed koncertek júniusban

Kőkemény nyári hetek várnak a modern fémzenék kedvelőire: a tervezettnél egy évvel később június 21-én végre hazánkba látogat az Ill Nino, melynek tavalyi, szigetes fellépését végül egy kéztörés hiúsította meg, most azonban mégis láthatja őket az a 350 szerencsés, aki elsőként ér a jegyirodákba. Néhány nappal később egy már kipróbált gárda tér vissza Budapestre: a Hatebreed ezúttal az A38-on dönget majd.


Június 21-én testközelből láthatjuk egy a tengeren túl igazi "nagyszínpados" gárda, az Ill Nino koncertjét. Az 1999-ben New Jersey/New Yorkból indult zenekart valószínűleg nem kell bemutatni azoknak, akik egy kicsit is járatosak a modern kemény zenében. Az Ill Nino-nál tökéletesen olvadnak össze a spanyol szövegek, a flamenco gitárok, latinos, törzsi dobok, salsa beütések és a keményen zakatoló metal riffek, megfűszerezve Cristian Machado üvöltéseivel és dallamaival.

Megalakulásuk óta három nagyszerű lemezt tettek le az asztalra és mindegyikből a műfajban kiemelkedő, több százezres eladásokat produkáltak. Vadonatúj, 5 számos EP-jük már a Cement Shoes Records gondozásában jelenik meg, éppen két nappal a budapesti koncert előtt, ahol rajtuk kívül a hazai Cadaveres és az új énekesét, Molnár Bálintot ezen az estén bemutató Insane lesz a vendég. A koncertre limitált mennyiségben adnak ki belépőket: 350 rajongó fér majd be, így érdemes mihamarabb beszerezni a belépőt, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, vagy ezen a weboldalon.

Június 26-án ismét Budapesten lép fel az amerikai metalcore-hullám egyik kiemelkedő zenekara, a Hatebreed. Az öt keménykötésű legényből álló Connecticut-i gárda legutóbb a Sportszigeten büntetett nálunk szélsebes riffjeivel és James Jasta kíméletlen hörgésével - a Slipknot előtt fellépő zenekart akkor irdatlan nagy és őrjöngő tömeg várta. Minden bizonnyal most sem lesz ez másként az A38 hajón, ahol előttük a szintén amerikai és szintén nem bájos sanzonokban utazó As I Lay Dying kezdi a fedélzet bontását. Jegyek a Ticketportalnál!

2007. június 21., csütörtök 19.30
Budapest, Kultiplex
Ill Nino, Cadaveres, Insane koncertek
Belépő: elővételben 5200 Ft.

2007. június 26., kedd 20.00
Budapest, A38 hajó
Hatebreed, As I Lay Dying koncertek
Belépő: elővételben 4800 Ft, a helyszínen 5500 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.bprnr.com
http://www.illnino.com

http://www.hatebreed.com

Top