NagySkaland helyszínváltozás: a Római Fürdőn lesz a PASO fesztiválja

Vízpartról vízpartra költözik a NagySkaland: a zánkai gyermeküdülő helyett végül a tavalyi helyszínen, a a Római Fürdő területén található Ártér Kultúrparkban vár mindenkit az ötnapos fesztivál. A program és az időpont változatlan, sőt: a fellépők listája még bővül is, a belépőjegyek ára pedig csökken.


A szervezőkön kívül álló okok miatt a 2007-es NagySkaland Fesztivál helyszíne változik: A Zánkai Úttörőtáborból a Római Fürdő területére, a Duna partjára, a tábornak tavaly is otthont adó, de azóta megújult Ártér Kultúrparkba költözik a ska-reggae fesztivál. A fesztivál időpontja (június 27-július 1.) nem változik, de a helyi adottságoknak köszönhetően az élőzenés program 5 naposra bővül.

A fellépők listája nem csorbul, éppen ellenkezőleg: a jamaicai Jah Turban ugyanis végül nem soundsystem show-val érkezik, hanem az Irie Maffia Live Band kíséretében látogat Magyarországra. A további külföldi előadók is változatlan napokon, vagyis a cseh Prague Ska Conspiracy és a Forward March Sound szombaton, a német Baboonz és a szlovák Conquering Sound pedig pénteken játszik majd.

A belépőjegyek ára is változik: az elővételes bérletek ára minden ársávban 1000 forinttal csökken. Így azok, akik már megváltották jegyüket, a helyszínen, belépéskor kapják vissza a különbözetet - igény szerint készpénzben, vagy kedvezényes sörjegy, pólóutalvány formájában. Természetesen a jegy teljes visszaváltására is van lehetőség, június 22-éig a vásárlás helyén. A helyszínen kapható napijegyek 3000 helyett csak 1800 forintba fognak kerülni.

A Skalandnak tavaly is otthont adó, csaknem négyhektáros Ártér Kultúrpark az elmúlt évben számos fejlesztésen esett át, így idén a helyszínek már esőbiztosak lesznek, s a fesztiválterület szomszédságában található (a tábortól függetlenül, fakultatív módon látogatható) strand pedig sok új sport- és egyéb szórakozási lehetőséggel várja a látogatókat: petanque, tollas, kispályás foci, ping-pong, bérelhető csónakok, ska-reggae kiállítás, skaraoke is szerepel majd a kínálatban, a szervezők pedig a foci- és csocsóbajnokságra is várják a csapatok jelentkezését.

A megváltozott árú jegyek már kaphatók a Ticketportal partnerirodáiban, továbbá a www.ticketportal.hu oldalon. A fesztivál részletes programját a http://skaland.paso.hu oldalon találjuk.

5. NagySkaland Fesztivál
2007. június 27-július 1.
Budapest, Ártér Kultúrpark (III. ker., Királyok útja 229.)
Belépő: bérlet június 20-ig 8000 Ft, utána 9000 Ft. Napijegy csak a helyszínen: 1800 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.paso.hu/skaland
http://www.thebaboonz.net

http://www.skaconspiracy.cz

Top