Placebo, Machine Head, Air, Gathering, Wu Tang Clan koncertek és MotoGP Grand Prix

Nem panaszkodhatnak a koncertjárók az idei nyár kínálatát látván - számos világsztár teszi tiszteletét Magyarországon, mások pedig - köztük a Korn, a Metallica vagy DJ Tiesto - Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban vagy Ausztriában lépnek majd fel, ahova szervezett buszjáratok indulnak hazánkból.
A régió különböző fesztiváljain is világsztárok, így például a Placebo, a Korn, a Machine Head, a Static-X, a Hives, a Wu-Tang-Clan, a Basement Jaxx vagy az Air. Jegyünket már itthon beszerezhetjük a Ticketportal partnerirodáiban, vagy ezen a weboldalon.

A csehországi Masters Of Rock fesztiválra szintén a Ticketportal jegyirodákban vásárolhatunk belépőt, a www.rockline.hu oldalon vagy az info@koncertturizmus.hu címre írt levéllel pedig az utazást is megszervezhetjük magunknak. Július 27-e a Gathering zenekar rajongóinak életében lehet fontos nap, hiszen ezen a pénteken a zenekar nemrég távozott énekese, Anneke van Giersbergen három utolsó közös koncertjének egyikét adja a Benátská Noc Fesztiválon. Július 20-én kezdődik Brnoban a Superbike Világbajnokság is, melyre jegyvásárlást és az utazást is elintézhetjük a Cseh és Szlovák Utazási Irodában. A Ticketportal rendszerében a 2007. augusztus 17-19. közötti MotoGP Grand Prix brnoi futamára is beszerezhetjük belépőnket, hogy a helyszínen szurkolhassunk a magyar színekben indulóTalmácsi Gábornak.

Szlovákiában is számos világsztár teszi tiszteletét a nyár folyamán: az elektronikus tánczenék kedvelői Tiesto július 7-ei szereplésének örülhetnek. Július 4-5-én kerül sor Szlovákia nyugati részén található Pöstyén (Piešťany) repülőterén kerül sor a Hodokvas Fesztiválra, melynek fellépői között a Placebo, a Korn, az Apollo 440, a Static-X, a Machine Head, a New Model Army, a Howling Bells, Goldie és Anthony B is.

Július 20-21-én zajlik majd Trencsénben a Bazant Pohoda Fesztivál, melynek színes programjába számtalan külföldi előadó is befért, íme a már konfirmált fellépők listája: Air, Basement Jaxx, DJ Shadow, The Hives, Wu Tang Clan, Mando Diao, Dave Clarke, Adam Beyer, Cansei de Ser Sexy, The Pipettes, Lou Rhodes, Client, Orange Blossom, Erik Truffaz... a szlovákiai rendezvényekre napijegy és bérlet is kapható a Ticketportal magyarországi jegyirodáiban.

Lengyelországban a Korn áll majd meg egy koncert erejéig, méghozzá július 7-én, a népszerű koncerthelyszínnek számító Katowicében. Szlovéniában július 21-22-én várja a fémzenék híveit a MetalCamp Fesztivál, a Metallica pedig július 5-én Bécsben zúz majd - e rendezvényekre is a Ticketportalon keresztül szerezhetjük be belépőnket, az utazást pedig a www.rockline.hu oldalon vagy az info@koncerturizmus.hu címen intézhetjük.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.hodokvas.sk/
http://www.pohodafestival.sk/

http://www.benatskanoc.cz

Top