Fenyő Miklós: 60-40-10 jubileumi koncert

Az idei év Fenyő Miklós életében rendkívül sok kerek évfordulót tartogat. Idén márciusban ünnepelte – bármilyen hihetetlen is – 60. születésnapját, a Hungária együttest 1967-ben alapította, tehát éppen 40 éve, illetve a Margitszigeten először 1997-ben, tehát pontosan 10 éve került először megrendezésre a nyári Fenyő koncert. Az idei koncert napja, augusztus 25-e egyben Fenyő új albumának megjelenési időpontja is. Jegyek már kaphatók!

Fenyő Miklós dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeres, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A koncert napján, augusztus 25-én kerül a boltokba Fenyő Miklós legújabb albuma, Kell egy álom címmel. A korongon 12 dal lesz hallható, ezek egy részét a közönség már jól ismerheti az Aranycsapat című Fenyő-Tasnádi musicalből, melyet 2006. tavaszán mutattak be a József Attila Színházban. A darabban elhangzó dalokat ezúttal a szerző, Fenyő Miklós előadásában hallhatjuk.

Az albumot hamisítatlan Fenyő-féle szövegvilág jellemzi, a már megszokott pörgős rock and roll nóták mellett pedig country dalok is helyet kaptak a lemezen. Így pl. az 1999-ben megjelent Minden kocka fordul című album címadó dalának country változata is. További kuriózumként említhetjük A szemed ugye csillog még című duettet Dollyval.

A jubileumhoz mérten egy igen látványos, nagyszabású nyárvégi koncertre készülhetünk. Aki volt már az elmúlt 10 évben bármikor, az tudhatja, hogy Mr. Rock and Roll mindig valami meglepetéssel, sztárvendégekkel, hatalmas látvánnyal készül a koncertre, amire a jegyek már hetekkel a meghirdetett időpont előtt elfogynak. Reméljük idén sem lesz másképp. Aki az elmúlt évtizedben volt a nyári Fenyő bulin, annak most is itt a helye, hiszen rengeteg élményt elevenítünk majd fel, és természetesen nem hiányozhatnak a slágerek sem. Tehát lesz Hotel Menthol, Limbó Hintó, Rock and Roll party, Csavard fel a szőnyeget, Angyalföldi pálmafák és a többi mindenki által ismert dal.

Belépők még kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon!

Fenyő Miklós nyári koncertje a Margitszigeten
2007. augusztus 25., szombat 20.00 óra
Budapest, Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Belépő: 3990-9990 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.fenyomiklos.hu

Top