Parádé Bónusz - Magyarország legnagyobb elektronikus fesztiválja

2007 augusztusának utolsó hétvégéjén ismét jelentkezik a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál, a Parádé Bónusz. A Parádé hivatalos zárórendezvényeként elhíresült sokhelyszínes megaparti a hagyományt folytatva idén is kivételes programfelhozatalt prezentál: több olyan világsztár érkezik Magyarországra, akik Európában vagy az Egyesült Államokban önálló fellépéseiken is sportcsarnokokat töltenek meg, vagy éppen a legnevesebb európai fesztiválokon főműsoridőben szórakoztatják a közönséget.


A világsztárokkal teletűzdelt nemzetközi és magyar dj-mezőny, professzionális live act produkciók, különleges MC-k 2007-ben 3 kiemelt helyszínen vonulnak fel a Népstadionkertben és a SYMA Rendezvényközpont B és C csarnokaiban. A nemzetközi sztárfellépőkön kívül a hazai szcéna legjobbjait is viszontláthatjuk a monstre fesztiválon. A Sziget Szervezőiroda és a Deadcode Production által jegyzett nemzetközi sztárparádén augusztus 25-én este 9 órától ismét közel 50 dj szórakoztatja majd a várhatóan tízezrével érkező fanokat. Az elektronikus zenei paletta szinte teljes egészét bemutató helyszínek mellett további chill out teraszok, szabadtéri bár, sokezer ülőhely, nyugágyak várják a Bónusz rajongóit.

A SYMA 'B' Csarnokból a legtágabb értelemben vett techno-muzsikákat vihetjük haza lélekben. A lemezjátszók mögött többek közt Carl Craig, Mauro Picotto, DJ Rush és Adam Beyer, valamint további sztár-DJ-k és live actek. Külföldi és hazai elektronikuszenei sztárok a Bónuszon, a SYMA 'C' Arénában is: X-Press 2, Seb Fontaine, Tiefschwarz, Scarlette Etienne és a többiek. S hogy a Bónusz zenei palettája valóban teljes legyen, a Népstadionkertben kialakított több száz négyzetméteres, fedett szabadtéri Teraszon kapunk még egy kis populárisabb vonalat megszólaltató euro-trance-et is augusztus 25-én . itt a Blank & Jones lesz majd a headliner.

A Parádé Bónuszra elővételben jegyet váltók 1000 forintot spórolhatnak, a jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Parádé Bónusz
2007. augusztus 25., szombat 21.00 óra
Budapest, Népstadionkert / SYMA Rendezvényközpont
Belépő: 5000 Ft, elővételben 4000 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.sziget.hu/afterparty

Top