Látványos Pink Floyd Show Ausztráliából

Az Australian Pink Floyd Show hullámvasút ismét visszatér Európába. Ez a látványos show manapság az egész világon az egyik leghitelesebb élő zenei koncert a Floyd rajongók számára, amely a zene elképesztő, hangjegyről hangjegyre történő tökéletességének biztosításával és a hihetetlenül profi hang és fénytechnika, lézer és felfújható kellékek használatával hitelesen idézi m eg az élő Floyd koncertélményt. A lélegzetelállító produkciót Budapesten szeptember 5-én, a SYMA Csarnokban láthatjuk.

Az Australian Pink Floyd Show zenekar Adelaide-ben, Dél-Ausztráliában alakult 1988-ban, de ezen a néven csak az Egyesült Királyságba történő áttelepülésüket követően váltak ismertté. Ők voltak az első Pink Floyd emlékzenekar, akik az Egyesült Királyságban turnéztak 1993-ban; első fellépésükre a Pink Floyd Rajongók Első Nemzetközi Találkozójának otthont adó Wembley kongresszusi központban került sor.

1994-ben a Pink Floyd rajongók második találkozóján az Australian Pink Floyd találkozott és egyazon plakáton szerepelt az Atom Heart Mother társírójával, Ron Geesinnel. David Gilmour és a dobos Gary Wallis részt vett egy Australian Pink Floyd koncerten a croydoni Fairfield Halls-ban, az Egyesült Királyságban, 1994-ben. Tetszett nekik a koncert, és az ausztrálokkal folytatott beszélgetést követően meghívták őket a 'The Division Bell Turné' partijára.

Az ausztrál Floyd a legnagyobb felkérést 1996-ban kapta: a Floyd emlékzenekarok közül ők az egyedüliek, akik egy Pink Floyd tag születésnapi partiján zenálhettek - nevezetesen David Gilmour Londonban megrendezett 50. születésnapi köszöntőjén. Később, 1998-ban a Glastonbury Fesztiválon is szerepeltek, mely az Egyesült Királyság legnagyobb zenei fesztiválja.

A látványos élőzenés műsor szeptember 5-én Budapesten is megcsodálható lesz, jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon!

The Australian Pink Floyd Show - tudnivalók:
2007. szeptember 5., szerda 20.00 óra
Budapest, SYMA Csarnok
Belépő: 8900 Ft, 10 900 Ft.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.aussiefloyd.com/

Top