Joe Cocker Szlovákiában, Mamma Mia! turnényitás Pozsonyban

Új, 2007-ben megjelent "Hymn For My Soul" című albumának dalai mellett természetesen a legnagyobb klasszikusok is elhangzanak majd Joe Cocker októberben induló turnéján, mely Debrecen mellett Kassát és Pozsonyt is érinti majd.
Az októberben Budapestre érkező ABBA-musicalt, a Mamma Mia!-t elsőként Pozsonyban láthatjuk, hiszen ott lesz a nagy sikerű musical nemzetközi turnéjának nyitóállomása. Jegyünket akár már itthon megválthatjuk magunknak, az utazásról pedig a Cseh és Szlovák Utazási Iroda luxusbuszai gondoskodnak.

Joe Cocker Hymn For My Soul című lemezével újra a lélekhez szól... Az összetéveszthetetlen, füstös hangú Joe Cocker lassan 40 éve van már a pályán, és most ismét hallat magáról. "Soha nem nyúltam volna hozzá egy művész munkájához sem, ha nem éreztem volna úgy, hogy valami mást, valami személyeset tudok hozzátenni. Nem feljavítani akartam a szerzeményeket, hanem a saját ízlésem szerint formálni őket..."

Az EMI kiadó gondozásában március 30-án megjelent Hymn For My Soul című album is ebben a szellemben került felvételre, Ethan Johns segítségével Joe Cocker ezúttal olyanok dalait énekelte fel whisky-ízű hangján, mint pl. Stevie Wonder, George Harrison, vagy Bob Dylan. A világhírű énekes pozsonyi és kassai koncertjeire jegyünket már Magyarországon is megválthatjuk, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon, utazásunkat pedig a Cseh és Szlovák Utazási Iroda segítheti elő. 

Joe Cocker - Hymn 4 My Soul Tour 2007
2007. november 6., kedd 20.00 óra
Kassa, Steel Arena
Belépő: 7000 - 10 000 Ft.

2007. december 9., vasárnap 20.00
Pozsony, Sibamac Arena
Belépő: 9000 - 18 000 Ft.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb musical-sikere, az ABBA dalaira épülő Mamma Mia! 2007. február 2-án végre Szlovákiában is bemutatásra kerül. A szlovákiai bemutatót még különlegesebbé teszi, hogy a nagy sikerű musical nemzetközi turnéjának ez lesz az első állomása.

A Mamma Mia! írója, Catherine Johnson egy megkapó családi történetet mesél el az ABBA örökérvényű slágereire épülő vidám darabban: egy húszéves lány esküvőjére készül egy apró, napsütötte görög szigeten, és úgy érzi, ez egyben remek lehetőség arra, hogy azt is kiderítse: a húsz évvel ezelőtt a szigetre látogatott három férfiú közül melyik lehet édesapja, kinek személyét máig homály fedi.. ezért úgy dönt, hogy a három férfit is meghívja a menyegzőre.

A darab összesen 22 ABBA slágert vonultat fel, köztük a Chiquita, a Dancing Queen, az I Have a Dream, a Knowing Me, Knowing You, a The Winner Takes It All, a Super Trouper, a Take A Chance On Me és a Voulez-Vous című dalokat. A pozsonyi előadásokra koncertjeire jegyünket már Magyarországon is megválthatjuk, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon, ahol a HOMEticket segítségével akár otthon is kinyomtathatjuk a belépőt. Utazásunkat a Cseh és Szlovák Utazási Iroda segítheti elő. 

Mamma Mia! - musical az ABBA zenéjével, az ABBA tagjaitól
Pozsony, Incheba Expo Arena
Előadásnapok:
2007. október 2., kedd 19.30 óra
2007. október 3., szerda 19.30 óra
2007. október 4., csütörtök 19.30 óra
2007. október 5., péntek 19.30 óra
2007. október 6., szombat 15.00 óra
2007. október 6., szombat 19.30 óra
2007. október 7., vasárnap 15.00 óra
Belépő: 7000 - 11 000 Ft.

Top