50 Cent - koncert Pozsonyban és Prágában!

50 Cent napjaink legnagyobb hip-hop és rap sztárja, aki Curtis című új lemeze kapcsán régiónkba is ellátogat: november 20-án Pozsonyban, másnap pedig Prágában szerepel. A két koncertre jegyek a Ticketportal magyarországi irodáiban is kaphatók, az alábbi weboldal segítségével pedig akár otthon is kinyomtathatók.

Curtis James Jackson III (50 Cent) egy afroamerikai keleti parti rapper, aki New York Queens negyedében született 1975. július 6-án. Szüleit hamar elvesztette, és az utca embereként nőtt fel, így tisztában van annak törvényeivel és az erőszakkal.

Az első sikeres albuma 2003 elején jelent meg Get Rich Or Die Tryin' néven, amiből a első héten több mint 850 000 darabot adtak el (összesen több mint 11 milliót). A következő albuma The Massacre néven jelent meg 2005 elején, ez is hatalmas siker volt. 2002-ben megalapította a G-Unit nevű hiphop csapatot, ami más híres rappereket is tartalmaz, például: Tony Yayo, Lloyd Banks, Young Buck, Mobb Deep, Olivia és Spider Loc. Legutóbbi lemeze, a Curtis szeptember 11-én került a lemezboltok polcaira - egy napon legnagyobb riválisa, Kanye West albumával.

50 Cent turnéja ezúttal elkerüli Magyarországot, ám pozsonyi és prágai koncertekre a Ticketportal hazai jegyirodáiban és a Ticketportal weboldalán is vásárolhatunk belépőt, ahol akár otthoni jegynyomtatást is választhatunk. Az utazásról a Cseh- és Szlovák Utazási Iroda menetrend szerinti luxusbuszai kínálnak olcsó megoldást.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.50cent.com

Top