Változás a bankkártyás fizetésnél

Az elmúlt hónapokban meredeken nőtt azon rendezvények száma, melyeknél az internetes fizetés után otthoni jegynyomtatást, vagyis HOMEticketet választhatunk. Ennek köszönhetően feleslegessé válik az a lehetőség, mely során a jegyeket személyesen, a jegyirodákban vesszük át az online fizetést követően - így ez a lehetőség október 29-ével megszűnik.

E döntést az is alátámasztja, hogy az online fizetést választók jellemzően időt szeretnének megtakarítani, így csak ritkán választják a belépők jegyirodában való átvételét. Természetesen a korábban már kifizetett jegyek átvehetők személyesen, ha ezt a formát választottuk.

Az egyes rendezvényeknél így a jövőben a következő módokon szerezhetünk be jegyet:
- jegyek vásárlása személyesen a jegyirodákban
- jegyek lefoglalása az interneten, majd fizetés és átvétel személyesen a jegyirodákban (az Operettszínház rendezvényeinél ez a lehetőség a színház kérésére NEM ELÉRHETŐ)
- jegyek vásárlása az interneten, kiszállítás postai úton
- jegyek vásárlása az interneten, majd otthoni jegynyomtatás (HOMEticket)

Megjegyzés: Az Operettszínház rendezvényeire való vásárlás esetén rendszerünk az igényelt jegyeket a vásárlás lebonyolításának idejére, vagyis kb. 10 percre foglalásba teszi, hogy ez idő alatt más vásárló ne férjen azokhoz hozzá. Ennek megfelelően ha a vásárlás nem sikerül, a jegyek nem maradnak foglalásban, hanem pár perc múlva ismét szabadon elérhetőek lesznek.

Top