Ladánybene 27 lemezbemutató az Almássy-n

A Reggaekirakat és Links To Babylon után most újabb albummal jelentkezik Magyarország vezető reggae csapata, a Ladánybene 27. A Babylon Cirkusz bemutató koncertjére december 14-én, pénteken kerül sor az Almássy Téri Szabadidőközpontban, méghozzá számos vendég és barát bevonásával.

Az elmúlt 8-10 évben - köszönhetően a Ladánybene 27 munkásságának is - hatalmas változás állt be a hazai reggae életben, hiszen ma már jobbnál jobb zenekarok, sound systemek játszanak rendszeresen vidéken és a fővárosban, s jól működő reggae műsorok hallhatók több rádióállomáson is.. s persze az internet segítségével terjed a ska és a reggae üzenete.. s szerencsére egyre több embert talál meg.

Az LB27 feladata és küldetése ebben a megváltozott helyzetben már nem a jamaicai muzsika megismertetése, hanem az általuk legjobban kedvelt roots reggae stílusban való elmélyülés, a lehető legtökéletesebb zenei összhang és hangzás megteremtése. Erről tanúskodik a Babylon Cirkusz is, melyről a Judge Day című dal már utat talált a hazai rádiók és televíziók műsoraiba. A lemezről korábban már megjelent egy kislemez, "Az élet más..." címmel, ami egy remix pályázat kapcsán jött létre.

A Ladánybene 27 új lemezén rajta van minden, ami az utóbbi időben fontos volt a zenekar számára. Igazi roots reggae album a Babylon Cirkusz, tele nagyszerű vendégekkel, mint például a német származású dancehall énekes, harsonás reggae/ska polihisztor Dr. Ring-Ding, Pataki Lilla és Ferencz Kinga a Nicetime-ból, vagy éppen Bulcsú a Zagasticból... a fúvós témákat pedig a népszerű szlováki zenekar, a Polemic tagjai vállalták.

Az extra hosszúságú lemezbemutató koncert különlegessége, hogy a lemezen hallható vendégek élőben is kisegítik majd a zenekart, sőt: a koncert után Dr Ring-Ding önállóan is a színpadra áll. A bemelegítést és a levezető tirmusokat az Irie Maffia Sound System biztosítja majd a hajnalig tartó bulin. 

A lemezbemutató koncetre kétféle elővételes jegy kapható. A 2000 forintba kerülő jegyhez ajándék CD is jár, amit a jegybirtokosa a helyszínen vehet majd át. Ebből a jegyből összesen 50 db. kerül eladásra, és csak a Ticketportal jegyirodáiban, valamint ezen az oldalon kapható. Az ajándék nélküli elővételes jegy ára 1800 Ft.

Ladánybene 27: Babylon Cirkusz lemezbemutató koncert:
2007. december 14., péntek 20.00
Budapest, Almássy Téri Szabadidőközpont

Program:
21:00 Irie Maffia Sound System (Sena, Columbo, Dermot)
22:00 Ladánybene 27 lemezbemutató koncert feat. Dr. Ring-Ding, Kinga & Lilla (NiceTime), Bulcsú (ex-Zagastic), Connections…
24:00 Dr. Ring-Ding
01:00 Irie Maffia Sound System

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.lb27.hu

Top