II. Extrém Sport Show Székesfehérváron

2005 december 30-án először került megrendezésre az a rendhagyó, és több ezres közönségérdeklődést kiváltó sportbemutató, melynek második kiadása decemberben 29-én jelentkezik Székesfehérváron, az ARÉV Sportcsarnokban. A rendezvény célja, hogy olyan érdekes, izgalmas, látványos sportprodukciókat mutasson be a nagyérdemű közönségnek, amiket a mindennapi életben nem láthatunk.

Szerencsére egyre több fiatal tehetség fejleszti művészi szintre képességét és tudását különböző hagyományos és modern sportágakban. Televíziócsatornákon és az interneten keresztül hihetetlennek tűnnek a látványos, sokszor nyaktörő mutatványok, a megvágott videoklipeken pedig nem mindig látszanak az esések, kudarcok, ami mögött hús-vér emberek rengeteg gyakorlása, munkája, küzdelme áll..

A II. Extrém Sport Show élő műsorában azonban mindenki testközelből győződhet meg arról, hogy milyen komoly összpontosításra, precizitásra van szüksége az embernek egy trükk vagy látványos elem bemutatásához. Egyben a sport sokszínűségéről és rendkívül széles körű repertoárjából is ízelítőt kaphatnak a nézők.

Egy igazi show persze nem nélkülözheti az élő zenét, a sztárvendégeket és egyéb meglepetéseket sem - ezekkel a rendezők természetesen erre az estére is készülnek. Mindemellett a december 29-én 19:30-kor kezdődő II. Extrém Sport Show-nak az is nem titkolt szándéka, hogy népszerűsítse a sportot és a mozgás örömét, felhívja a figyelmet az egészséges életmódra.

Az program a kapunyitást követően este 20.00 órakor zenei nyitánnyal indul, elsőként Cserta Balázs székesfehérvári szaxofonos szóló játékával, majd Szakáll Béla székesfehérvári kongás fokozza dobjain a hangulatot. Ezután látványos Buzogányos Zsonglőr Show műsor következik Turai Bálint és Hornyák István előadásában - a fiatal zsonglőrök hihetetlen kézügyességgel tartják levegőben a könnyedén billegő, furcsa játékszereket. Aki már próbált egyszerre a levegőben tartani 2-3 teniszlabdát a kezével, az igazán tudhatja, milyen sok gyakorlás állhat egy ilyen produkció mögött - főleg ha nem csak 2-3 darabról van szó...

A zsonglőrbemutató után egy nem mindennapi fiatal ember következik: Csima Pongrác, aki az idén egy új guiness rekordot állított fel, kis híján megduplázta a 30 perces "dekázás" világcsúcsát... új rekordja 4263, hibázás nélkül! A közönség olyan látványos freestyle labdarugó bemutatót láthat élőben, amit a hétköznapokban csak a képernyőkön keresztül lenne lehetséges. A rekorder cirkuszba illő ügyességgel tartja a focilabdát a fején, hátán, mellkasán és közben még arra is jut ideje, hogy levegye az ingét. A labda sokszor úgy marad a levegőben vagy ragad a játékoshoz, mintha nem hatna rá a gravitáció, majd egy egy látványos ollózással a kapuban landol...

Az idei show legnagyobb sztárja kétségtelenül a Face Team csapata, akik akrobatikus kosárlabda show-jukkal már NBA-s kosármeccsen is tartottak látványos bemutatót óriási sikerrel, 12 000-es teltház előtt. Felléptek már az O.A.K.A. Olimpiai Arénában Athénban, szintén 12 000 ember előtt. Lélegzetelállító zsákolásaikhoz több métert repülnek a palánk felé, és a labdát szinte minden szögből, fantasztikus ügyességgel, látványos légpasszokkal juttatják a gyűrűbe. Bemutatójuk a kosárlabdázás szinte minden apró elemére, szépségére kitér: földről zsákolások, akrobatikus zsákolások, freestyle cselek, cselezés, labdakezelés és break tánc teszik teljessé bemutatójukat, melybe néha bevonják a közönséget is.

Bizton kijelenthető tehát, hogy az idei Extrém Sport Show menüje is kínál majd igazi csemegéket, melyekben a főszereplő ezúttal a labda lesz - és persze aki mögötte van. A programra egy, három és ötfős jegyek elővételben is válthatóak, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben (Székesfehérváron az Atlantisz Hangszerboltban (Távirda u. 13.) és a Premier Jegyirodában (Kossuth u. 14.)), valamint ezen a weboldalon, ahol a HOMEticket szolgáltatásnak köszönhetően otthoni jegynyomtatás is választható.

II. Extrém Sport Show
2007. december 29., szombat 20.00
Székesfehérvár ARÉV sportcsarnok
A programban: akrobatikus kosárlabda, freestyle labdarúgás, buzogányos zsonglőrök
Belépő elővételben: egy fős jegy 2600, három fős 6300, ötfős 10 500 Ft.
Belépő a helyszínen: 3100 Ft.
Az ülőhelyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.jatekajavabol.hu
http://www.faceteamshow.com/

Top