Deathstars koncert az Avalon Clubban

Javában zajlik a Korn / Deathstars közös turné Európában, és ugyan ez a sorozat elkerüli Magyarországot, a svéd Halálcsillagok úgy döntöttek, hogy február 18-i pihenőnapjukat feláldozva térnek vissza Budapestre, ahol tavaly a Gothica 6.66 fesztivál főbandájaként a PeCsát megtöltő gót metal fanatikusok előtt arattak őrjöngő sikert.

A kíméletlen death/black metalt játszó Swordmasterből egy hirtelen elhatározással indusztriális rockba váltott, s ettől kezdve Deathstars néven munkálkodó csapat második lemeze, a Termination Bliss (2006) január elején megélt egy extrákkal felturbózott újrakiadást, a csapat pedig jelenleg a Korn előzenekaraként turnézik, ahol 40 perces koncertet adnak. Nálunk azonban főbandaként szerepelnek, ami azt jelenti, hogy nagyjából másfél órás műsorra lehet számítani, s ezalatt szinte az összes nótájuk elhangzik majd.

A programot erősíti három hazai fellépő is, a hamarosan új lemezzel (Világok virága) jelentkező Gyöngyvér itt játszik először több új dalt is a megjelenésre váró albumról, a Drugzone-nak pedig egyenesen ezen a napon jön ki a debütáló albuma a Digital Screams, a két banda között pedig az édenkert vámpírjai, vagyis a Garden Of Eden szívják a vérünket.

A koncert tiszteletére a februári Rockinform magazinban Deathstars posztert találsz! A rendezvény helyszíne ezúttal az Avalon Club lesz, a főváros legújabb rock / metal klubja (www.avalonclub.hu), mely az Edguy és a Marduk pesti koncertjével már bizonyította, hogy az egyik legjobb budapesti koncertterem. Ha nem kocsival jösz, akkor a legegyszerűbben és leggyorsabban ingyenes(!) különbuszunkkal tudsz eljutni az Avalon Clubba! A buszok a Blahától indulnak, de megállnak a Keletinél, Stadionoknál és az Örs vezér téren is! Természetesen a különbusz a bulik végén visszafelé közlekedik, így a hazajutással sem lesz gondod! Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal partnerirodáiban, valamint ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

2008. február 18., hétfő 18.00 óra
Budapest, Avalon Club
Deathstars, Gyöngyvér, Garden Of Eden, Drugzone koncertek
Belépő: 5000 Ft.

Top