Szegedi Ifjúsági Napok: kedvezményes jegyek már kaphatók!

A hazai fesztiváltörténelem első ifjúsági-zenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok idén ünnepli negyvenedik születésnapját. Ez alkalommal - április 15-től - negyven napig olcsóbban lehet megvásárolni az elővételes SZIN bérletet. A nyári fesztiválszezon legnagyobb záróbulija idén augusztus 27-30 között várja látogatóit az Újszegedi Partfürdőn. Vízpart, napsütés, haverok, szabadság és szerelem.

Immár negyven éve, hogy a SZIN hívószavára az ország szinte minden pontjáról indulnak fesztiválozók a Tisza-parti városba, ahol megbízhatóan jó az idő, hideg a sör és jó a hangulat, tehát minden együttáll, hogy az ember egy végső, nagy bulival vezesse le a nyarat. A Tisza közelsége, a fesztiválnak helyt adó, medencékkel tarkított Partfürdő és a város vonzó közelsége a legegyedibb hazai fesztivállá teszik a SZIN-t. Nem beszélve a programokról: a hazai zenekarok legjobb hangulatú koncertjeiket adják a folyóparti fesztiválon. Idén fellép Barabás Lőrinc Eklektric, a 30Y, a Kaukázus, Péterfy Bori és a Love Band, a Quimby, a Kispál, a Tankcsapda és persze sokan mások. A külföldi előadók közül már biztosan a SZIN vendége lesz a Russkaja, a vodkával higított orosz vircsaft. Az orosz - és köztük egy magyar - emigránsokból álló bécsi zenekar a nevében is zseniálisan megfogalmazza ars poeticáját; a "russ" az orosz lélek, a "ska" a tempó, a "ja" pedig az életigenlés megfelelője. Ugyancsak fellép a Russel Small és Jason Phats alapította formáció, az Európa-szerte a legjobb dance-act-ként emlegetett Phat's & Small. Természetesen a nemzetközi fellépők sora még nem teljes, számos izgalmas zenekart ígér még a SZIN.

A szervezők most ajándékkal kedveskednek a leendő látogatóknak: a 40. születésnap alkalmából 40 napig olcsóbban lehet megvenni az elővételes hetijegyet. Tehát a 10.500 forintos jegyet, május 25-ig, 9.000 forintért válthatják meg a SZIN látogatók, ezzel 3.500 forintot spórolva a - 12.500 ft-os - teljesárú jegyhez képest. Jegyek már kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi oldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

Jegy- és bérletárak:
bérlet (minden napra érvényes): elővételben:10.500 Ft, a helyszínen: 12.500 Ft
napijegyek (aug. 27, 28, 29, 30): elővételben: 4000 Ft, a helyszínen: 5000 Ft

KOMBINÁLT BÉRLETEK - ÚJDONSÁG! Ebben az évben kombinált bérleteket vásárlására is van lehetőség, melyek a SZIN-re és társfesztiváljainkra érvényesek.

3 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA-BALATONE: 26.500 Ft
2 fesztiválra: SZIN-HEGYALJA: 19.500 Ft
SZIN-BALATONE: 17.500 Ft
HEGYALJA-BALATONE: 18.900 Ft

Top