Balatone Fesztivál - jegyek már kaphatók!

Sikeres 2007-es nyitóesemény után jöhet a 2008-as folytatás! Tavaly bebizonyosodott: kiváló fesztiválhelyszín a zánkai Gyermek És Ifjúsági Centrum (vagy ahogy nagyon sokan emlékeznek rá: az úttörőváros), ahol napközben jókat lehetett fürödni, kirándulni, beszélgetni, ismerkedni, este pedig kiváló koncertek, partyk várták a fesztiválozókat. A fesztiválra elővételes bérletek és napijegyek, valamint a SZIN és Hegyalja fesztiválokkal kombinált bérletek is kaphatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint ezen a weboldalon. HOMEticket szolgáltatásunknak köszönhetően otthoni jegynyomtatás is választható.

Az idén sem lesz ez másképp, ám a kínálat tovább bővül: július 23-a és 27-e között azokra is gondolnak a szervezők, akik az abszolút aktív pihenés, azaz az sport és az extrém sportok elkötelezettjei mind nézőként, mind művelőként. Többek közt a 2003-ig sikerrel működött FUNDANGO Water Jump nemzetközi versenye, görkorcsolya- és gördeszkapálya, strandfoci, továbbá az itt helyet kapott nagysikerű Kona Kerékpáros Találkozó várja Zánkán a BalaTone Fesztivál vendégeit.

A zenei kínálat összeállításánál is gondoltak erre a közösségre, így fellép egyebek közt a Beatsteaks, a Wu Tang Clan főnök RZA, a Zion Train, DJ Vadim, Killa Kela, illetve itt lesz a Noisia, DJ Teebee, a Real MCKenzies, a Cagedbaby és a Free Form Five is. És persze a legfontosabb hazaiak, de ezt hadd ne soroljuk fel, úgyis tudjátok, kik a legfontosabbak, illetve a folyamatosan bővülő programmenüből is kiderül, a négy színpadon kik mutatják be a fesztivál 120 produkcióját.

Az se ijedjen meg, akinek nincs kedve a nyaktörő mutatványokhoz, hiszen Zánka és az északi part így is gazdag kulturális, gasztronómiai, természeti és egyéb kínálattal vár mindenkit, nem beszélve az idén is olcsó belépőkről és az ár-érték arányban rendkívül kedvező szálláslehetőségekről a gyermek- és ifjúsági centrum területén.

Balatone Fesztivál
2008. július 24-27.
Zánka, Ifjúsági Centrum

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.balatonefestival.hu

Top