69 Eyes, Juliette & The Licks, Caliban a Hegyalján!

A világörökség szelleme, nemes borok, kiváló muzsika, remek közösség, környezetvédelem - ezek a legfőbb jellemzői a Hegyalja Fesztiválnak, mely valódi márka lett rövid időn belül a hazai és közép-kelet-európai fesztiválpiacon. Az idén már kilencedszer várja a visszatérő és az új hegyaljásokat a legnagyobb vidéki fesztivál július 9-e és 13-a között, kilenc zenei színpadon több mint kétszáz produkcióval. A fesztiválra elővételes bérletek és napijegyek, valamint a SZIN és Hegyalja fesztiválokkal kombinált bérletek is kaphatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint ezen a weboldalon. HOMEticket szolgáltatásunknak köszönhetően otthoni jegynyomtatás is választható.

A hazai és külföldi fellépők -még nem végleges- névsora 2008-ban is rendkívül impozáns: Juliette and The Licks, The 69 Eyes, N.O.H.A, Caliban, illetve a Future Prophecies. Juliette Lewis-t nem kell bemutatni, hiszen olyan filmekben alakított maradandót, mint a Született gyilkosok, Rómeó vérzik, Carla új élete. A 69 Eyes világszerte jól ismert finn rockzenekar, mely az ugyancsak finn Apocalypticával is dolgozott együtt. A metalcore kedvelőinek a német Calibannal, míg az elektronikus tánczene rajongóinak a Future Prophecies-zel kedveskednek a szervezők (az utóbbi egyébként szerepel a Matrix Reload filmzenéi között.).

Természetesen jelen lesznek a legfontosabb hazai fellépők is. Különleges élményt ígér a Tankcsapda: a debreceni trió az idén eddig soha nem látott show-val kápráztatja el a nagyérdeműt. A Hegyalja Fesztivál fő profilja kezdetektől a környezetvédelem, a környezettudatos életforma népszerűsítése. Így lesz ez 2008-ban is: nem csak a Zöld sátorban és a Civil udvaron folyó beszélgetések, bemutatók, installációk utalnak majd erre, hanem a nagyrendezvény teljes területe "zöldbe öltözik" július 9-e és 13-a között.

Hegyalja Fesztivál
2008. július 9-13.
Tokaj-Rakamaz, Tisza kemping

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.hegyaljafestival.hu

Top