Judas Priest Pozsonyban - jegyek kaphatók!

A heavy metal brit klasszikusa, Judas Priest mindezidáig nem jelentett be magyarországi fellépést, viszont számos környékbeli országban, így Pozsonyba is ellátogat. A koncertre mindössze 6000 forintért lehet belépőjegyet szerezni, Magyarországon a Ticketportal jegyirodáiban, valamint ezen a weboldalon.

1967-ben alakult a világ 2. metal zenekara, a heavy metal megteremtője. 1974-es debütáló lemezük óta klasszikusok sorával árasztották el rajongóikat, ennek a metal-legenda énekes, Rob Halford vetett véget a 90-es évek elején. Az új énekes, Tim "Ripper" Owens (jelenleg Iced Earth) bár kitűnő énekes, a Priest vele nem tudta megtartani óriási népszerűségét. A 90-es években mindössze egyetlen lemezt adtak ki vele, és még egyet az új évezredben, ennek turnéján a zenekar elsőízben Budapestre is ellátogatott. 2003 végén terjedtek el az első pletykák arról, hogy Halford felhagy szólókarrierjével, és visszatér az együttesbe. Ez meg is történt, 2004-ben az eredeti felállású Priest turnéra indult, és végre, 30 év után ez a felállás is eljutott hazánkba, 2005-ben pedig egy új lemezzel örvendeztették meg a rajongókat.

A legendás felállás, vagyis Halford, Tipton, Downing, Hill and Travis Pozsonyba is együtt érkezik, méghozzá június 16-án az Incheba Aréna szabadtéri színpadára. A belépő mindössze 6000 Ft, és az utazásra is olcsó megoldást kínál a Cseh és Szlovák Utazási Iroda luxusbuszai, 2000 forintért.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.cseh-szlo.hu
http://www.incheba.sk

http://www.judaspriest.com

Top