BalaTone - Fesztivál földön, vízen, levegőben

Bár mindössze két hete kezdődött meg a jegyeladás, máris több mint dupla annyi bérlet és szálláshely fogyott el a Zánkai BalaTone Fesztiválra, mint tavaly ilyenkor. Július 24-27. között, a hajdani úttörőtábor ismét várja mindazokat, akik teljes pörgésben szeretnének eltölteni néhány önfeledt napot a Balatonnál, nappal sportra vagy strandra vágynak, este pedig koncertekre. A tavaly startolt fesztivál a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron érhető el, programkínálata pedig egyedülálló, hiszen az esti koncertek mellett több, eddig külön megrendezett extrém sport- és sportrendezvényt is magába foglal.

A Zánkai BalaTone Fesztiválon július 24-27. között földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események. Nappal a strand és a Balaton kínálja önmagát a pihenni vágyóknak, de aki adrenalin-dúsabb programra vágyik, megnézheti az extrém motocross-osok bemutatóját vagy azt, ahogy a bmx-es és deszkás riderek bemutatóznak és csobbannak a vízbe a Fundango Waterjump óriás rámpájáról. Lesz quadpark, wakeboard-pálya, strandröpi és vizifoci is, illetve idén már a 8. Kona Kerékpáros Találkozót is a fesztiválon belül rendezik meg.

Este minden eddiginél jobb bulikkal találkozhatnak a fesztivál látogatói, immár öt színpadon. Fellép majd a Beatsteaks, a Noisia & Teebee, a The Real McKenzies, a Killa Kela, DJ Vadim, DJ Hyper, a Cagedbaby, a Freeform Five és a ZionTrain, illetve a Tankcsapda, a Quimby és a Pannonia Allstars Ska Orchestra is, de ott lesz a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar is, hogy csak néhányat említsünk a több mint száz hazai és külföldi fellépő közül.

"A tavaly először megrendezett fesztivál beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Bizonyítva látom, hogy a közönségnek igénye van a "meghangszerelt" kalandokra, a Balaton pedig újra igazi vonzerőt jelent a fiatalok számára." – nyilatkozta Bukovinszky Béla, a Zánkai BalaTone Fesztivál szervezője. Jó zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, - ez idén a Zánkai BalaTone Fesztivál.

Jegyünket megválthatjuk országszerte a  Ticketportal jegyirodahálózatában, vagy ezen a weboldalon, ahol a jegyet otthon is kinyomtathatjuk, vagy akár a mobilunkra is kérhetjük!

Balatone Fesztivál
2008. július 24-27.
Zánka, Ifjúsági Centrum

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.balatonefestival.hu

Top