Margitsziget, Városmajor: jegyek már kaphatók!

Sztárokat, új bemutatókat és változatos programot és rengeteg újdonságot kínál idén is a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Az egyetlen "kő" aréna jellegű szabadtéri színház, 3000 férőhelyes nézőtérrel rendelkező színpad a város szívében, Európa egyik legnagyobb közparkjában fekszik. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad világhírű magyar és külföldi zenészek koncertjeivel, tánc-revü show-val, nagy bemutatókkal, musicalekkel és operákkal várja Önöket! A színpad idén ünnepli 70. születésnapját, ünnepeljen Ön is velünk! Jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és ezen a weboldalon. Belépőjét otthon is kinyomtatja, vagy - MOBILticket szolgáltatásunknak köszönhetően - akár mobiltelefonjára is kérheti.

Az egyetlen "kő" aréna jellegű szabadtéri színház, 3000 férőhelyes nézőtérrel rendelkező szabadtéri színpad a város szívében, Európa egyik legnagyobb közparkjában fekszik. A színpad idén ünnepli 70. születésnapját, és a jubileum jegyében szervezzük programjainkat. A Margitszigeti nagyszínpad előadásai, nagy kiállítású bemutatók, egyedi produkciók és koncertek, melyek nagy létszámú közreműködői társulatokat vonultatnak fel. Célunk kosztümös, látványos, sokszereplős előadások bemutatása, új produkciók létrehozása, kizárólag a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egyedileg megvalósítva. A színpad nagy beruházás előtt áll, célunk egyre színvonalasabbá, igényesebbé, kényelmesebbé tenni az Önök szórakozását, és művészeink fellépését, helyszínen tartózkodását. A színpad területén elhelyezkedő Víztorony Magyarország legnagyobb víztornya, 53 m magas, a Margitsziget egyik szimbóluma, a színház egyik jelképe.

Nagy bemutatók a Margitszigeten 2008-ban: Táncrobbanás, Magic and Dance, A Vörös Pimpernel, Gounod- Shakespeare: Rómeó és Júlia

Városmajori Szabadtéri Színpad - "Színház a Majorban"
Az intim környezetű budai Városmajor parkban található színpad a színházi előadások, a tánc és balett előadások, családi programok, és gyermekelőadások otthona, melynek programját a zene és a szórakozás jegyében állították össze. Az előadások a hazai és határon túli színházak évadának legfrissebb bemutatóinak és legszínesebb előadásinak csokra minden korosztály számára a klasszikus művektől a kortárs darabokig.

A Városmajorban az 50 éve üzemelő szabadtéri színpadon, az elmúlt években már kialakult és mára egyre erősödik a színházi, prózai, zenés, könnyed és vidám előadások iránti megmutatkozó igény. Ezért az ide szokott közönség örömmel fogadja évről évre a népszínház jellegű "repertoárt", játszási szokásokat, a változatos, gazdag több előadásokból álló programot. Jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és ezen a weboldalon. Belépőjét otthon is kinyomtatja, vagy - MOBILticket szolgáltatásunknak köszönhetően - akár mobiltelefonjára is kérheti.

Ízelítő programjainkból: Liliomfi, Imádok férjhez menni, Viktória- bemutató előadás, Portugál, A Pál utcai fiúk, Tanulmány a nőkről, Fiatalság bolondság- bemutató előadás, Csillám és por - balett, Zsuzsi kisasszony - nagyoperett

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.szabadter.hu

Top