EFOTT - váltsd meg jegyed most!

Minden évben valahol máshol, 1976 óta. Minden évben valami új, 1976 óta. Minden évben a hazai legjobbak a legjobbakkal, a legjobbaknak – mindez Magyarországon, 1976 óta. Igen, ez az EFOTT.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, azaz az EFOTT az egyik legrégebbi és legnagyobb kulturális és könnyűzenei fesztivál Magyarországon.

Van egy hely hazánkban, amit nem lehet megunni, mert minden évben máshol van. Egy hely, ahol az egyetemisták és főiskolások, kicsik és nagyok, bárki, aki kedvet érez, majdnem egy teljes héten át kikapcsolódhat és szórakozhat, mindezt kulturált körülmények között, igényes programokkal, Csak szabadon – ahogy a fesztivál jelmondata is mutatja.

Ez egy olyan fesztivál, ahol a legnagyobb hazai előadók zenéjére bulizhatsz, minden stílust megtalálsz, miközben garantáltan egy pillanatig sem unatkozol. Idén, Dunaújvárosban a Szalki-sziget vár, július 16-20. között, 9 helyszínen, több mint 300 fellépővel, akik csak Neked játszanak majd.

Ha a zene mellett még valami másra is vágysz, tőlünk azt is megkapod: 2008 nemcsak az Olimpia, hanem a Sport éve is - az EFOTT-on. Rengeteg sportágban kipróbálhatod magad, hogy ne csak a koncertektől fáradj le! Ha a mozgás alternatív formáit részesíted előnyben, számos turisztikai program közül is választhatsz, ahol nem csupán megmozgathatod magad, hanem sok szép és érdekes dolgot is láthatsz.

Lesz még természetesen civil falu, étel-ital bőségesen, de akár hajókázhatsz is, ha kedved tartja – még sok más érdekes kis őrültséget tartogat idén is Magyarország legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT.Évente közel 60 ezren választják ezt a fesztivált. Te miért mondanál rá nemet?Gyere, és hagyd ott a lábnyomod 2008. július 16-20. között Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten! Jegyek még kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és ezen a weboldalon.

EFOTT 2008

2008. július 16-20.
Dunaújváros, Szalki-sziget

Kapcsolódó weboldalak:

Top