V. Tangó Fesztivál - jegyek itt kaphatók

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Tangó Fesztivál, amely három nagy eseményből és több kisebb kísérőprogramból áll. A három fő eseményre jegyek már kaphatók ortszágszerte a Ticketportal partnerüzleteiben (a központi irodában kedvezményes áron), valamint az alábbi weboldakalon.

Tango Sensual - Monumentális tangókoncert tangó világbajnokokkal
Tangókoncert és show, amely több száz zenészt és táncost vonultat fel a MÜPA nagytermében augusztus 29-én este. Ahogy a korábbiakon, idén is a tangó világsztárjai, valamint az Nemzeti Táncszínházban rendszeresen fellépő Argentin Tangó Táncszínház lépnek fel, élő zenével, amelyhez most kivételesen egy egész szimfonikus zenekar, a Budafoki Dohnányi Zenekar is társult. A jegyek ára augusztus 15-ig kedvezményesen: 8400, 5400, 3000 Ft.

Ismerkedés a tangóval - intenzív tanfolyam a Tango Sensual sztárjaival
Tangó workshopok, amelynek részeként most teljesen kezdők számára is lehetőség nyílik a legjobbaktól megtanulni az argentin tangó alapjait. Az oktatást a Tango Sensual művészeti vezetője, a többszörös argentin tangó világbajnok Budai László és partnere Glotz Mária vezetik (magyar nyelven) augusztus 30-31-én. Haladók részére (angol nyelven) további kurzusokat is szerveznek, ezekről a www.tangofesztival.hu oldalon lehet olvasni. (augusztus 30-31 délután-este) A tanfolyam ára a Tango Sensual belépő mellé vásárolva: 9.000 Ft (Bp. 1053, Egyetem tér 5. alatti Ticketportal jegyirodában), teljes áron: 12.000 Ft.

Tangó Bál
Elegáns tangó est augusztus 30-án a Hölgyválasz Táncstúdió báltermében, amelynek részeként további táncbemutatók, élő zene és borkóstolás is lesz. Táncosoknak és a műfaj iránt érdeklődő nem-táncosoknak is óriási élmény. A teljes árú jegy ára 4.500 Ft, a páros jegy 8.000 Ft. A jegy ára tartalmaz egy welcome-drinket, valamint egy állófogadásos vacsorát.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.tangofesztival.hu

Top