Komáromi Lovas Színház - váltsa meg jegyét még ma!

Legyen részese egy egyedülálló stzínházi produkciónak Komáromban, a Lovas Színházban! Az előadásokra jegyek elővételben is kaphatók, kedvezményes áron a Ticketportal partnerüzeleteiben országszerte, valamint az alábbi weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

A Komáromi Lovas Színház egy megvalósult álom, mely az ember, a művészet és a ló elválaszthatatlan egységét hivatott létrehozni. Pintér Tibor és Márkos Attila együttműködése révén jött létre ez az egyedülálló művészeti kifejezésmód, melyhez Pintér Tibor színész diplomája, lovastudása, és az általa vezetett Sziget Színház művészeinek társulata, valamint Márkos Attila három évtizednyi lótenyésztő és lovas versenyzői tapasztalata, és a tulajdonomban lévő történelmi múltú komáromi lovarda kellett, ami otthona a színháznak. A lovas jelenetek szakmai színvonalát a Nemzeti Lovas Őrség komáromi alegysége garantálja, melynek parancsnokaként Márkos is részt veszek az előadásokon. A Komáromi Lovas Színház büszke arra, hogy örökre beírta nevét a magyar színháztörténelembe.

2008. évi előadások
Az előadások kezdési időpontja a következőlépppen alakul:
Májustól-szeptemberig: 19óra
Októbertől: 18óra

augusztus 23-án szombat István, a király
szeptember 20-én szombat Operett-Musical Gála
október 18-án szombat Cirkusz hercegnő
november 08-án szombat Pintér Tibor és barátai
december 06-án szombat Mikulás - Karácsonyi lovas előadás

Jegyárak: elővételben 4000 Ft, a helyszínen 5000 Ft

Általános információk az előadásokról
Az előadás zárt, fedeles Lovardában tekinthető meg. Nem szükséges színházi öltözet! A csarnoknak jó a klímája, de nem fűtött. Az előadás közben 1 szünet van. A nézők lelátón helyezkedhetnek el, a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. Az előadást mindenki saját felelősségére látogathatja.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.lovasszinhaz-komarom.hu

Top