Dobfesztivál Dévaványán - válts jegyet elővételben!

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Dévaványai Dobfesztivál húsz-harminc fős tűz körüli dobolásból nőtte ki magát néhány ezer fős összművészeti fesztivállá úgy, hogy mindvégig megőrizte családias hangulatát. Az alaphangulatot a mai napig az innen-onnan hallatszó improvizatív dobszó hatja át, szinte mindig találni valahol egy-egy közösen zenélő dobkört a fesztivál területén. A fesztiválra elővételben is lehet belépőjegyet vásárolni, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatásra is lehetőség van.

Napközben a helyszín adta strandolási lehetőség mellett zenei- tánc- és képzőművészeti workshopok várják az érdeklődőket. A nyár esti fesztivál hangulatot változatos világzenei koncertek teremtik meg, afrikai, arab, ausztrál, latin-amerikai, balkáni és persze magyar népzenei motívumokból építkezve. A zenei produkciókat afro-tánc és hastánc előadások, brazil capoeira és tűzzsonglőr bemutatók színesítik. A koncertek után a Tilos Rádió world music dj válogatottja adja majd a talpalávalót hajnalig, a törzsi hangulat kedvelői pedig az elmaradhatatlan tábortűz körüli közös dobolásban révülhetnek el.

Főbb fellépők: Club Era, Narco Polo, Szilaj Dobkör, Afro Magic (SEN), Tumba y Quema! (COL), ..és még sokan mások!

A Dobfesztivál tárt karokkal vár minden érdeklődőt, aki a magyarországi fesztiválpalettán egy új színre, önfeledt közegben szórakoztatva ismeretterjesztő kikapcsolódásra vágyik, mely egy hosszú hétvégére kivezet a tömegkultúrából.

VII. Dévaványai Dobfesztivál
2008. július 31-augusztus 3.
Dévaványai Strandfürdő és Sportpálya

Kapcsolódó weboldalak:
www.dobfesztival.hu

Jegyek:
Bérlet (ottalvós) 6000 Ft
Napijegy (kempinggel) 2200 Ft
Napijegy (kemping nélkül) 1500 Ft
Jegyelővétel július 30-ig.

Top