Fair Play Party az olimpikonokkal és a Bikinivel

A pekingi olimpiát követően mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy találkozzon és együtt szórakozzon olimpikonjainkkal, a Magyar Olimpiai Csapat tagjaival. A Fair Play Party nevű jótékonysági rendezvényen augusztus 29-én ott lesz többek között Szabó Joe, Darnyi Tamás, Kovács Ágnes, Bárdosi Sándor, Majoros István és még sokan mások, fellép az Irigy Hónaljmirigy és a Bikini, hajnalban pedig kifulladásig tartó buli veszi kezdetét a budapesti Testnevelési Egyetemen. A rendezvényre jegyek elővételben is válthatók, országszerte a Ticketportal üzleteiben, valamint ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható. A jegyekből befolyó összeget a szervezők mozgássérült sportolók támogatására fordítják.

A Fair Play, mint a tisztességes versengés, az azonos esélyek szimboluma meghatározó érték számunkra. A sportban ennek az ideálnak kell mindenkor megfelelni, hogy ténylegesen a legjobbaké lehessen a dicsőség. A „Fair Play Party az olimpikonokkal” című rendezvényen a szervezők a fiataloknak szóló ideált szeretnének közvetíteni, reménykedve abban, hogy minnél többen magukénak fogják azt érzni - "Nem a győzelem, a részvétel a fontos".

Az este alatt az olimpikonokkal kötetlenül lehet majd beszélgetni, autogramot kérni (erre külön helyet biztosítanak).

Fair Play Party az Olimpikonokkal
2008. augusztus 29., péntek 20 óra
Budapest, Testnevelési Egyetem
Belépő: 2500 Ft.

A program:
20:00: Kapunyitás
20:15: Köszöntő
20:30: Olimpikonok felvonultatása a színpadra, közben Kovács András Péter Stand up comedy előadása. Az olimpikonok egy-egy jó sztorit adnak elő a felkészülés és a versenyek során szerzett élményekből.
21:15: Közös nóták az Irigy Hónaljmirigy zenekarral. Közös éneklés a közönséggel - show.
22:00: Irigy Hónaljmirigy koncert vége, buli kezdete
24:00: Nagykoncert: BIKINI zenekar
01:00: Buli kifulladásig

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.fairplayparty.hu

Top