Szegedi Ifjúsági Napok - váltsd meg még most a jegyed!

Nem kisebb és nem nagyobb, pontosan 50X100 cm-es törölközőket kér a Szegedi Ifjúsági Napok egyik sztárja a színpadra, ebből is összesen 15 darabot. A zenekar azonban 4 tagú, úgyhogy valakinek kevesebb törölköző jut. Talán övé lesz a bekeretezett Guns N Roses fotó, amit szintén kértek?

Augusztus utolsó hétvégéjén indul a nagy nyárzáró buli, a Szegedi Ifjúsági Napok. Azt már mindenki tudja, hogy a magyar zenei élet jelesei mellett - többek között – a Morcheeba, a Mattafix, a Backayard Babies (a képen Nicke a zenekarból) vagy a Within Temptation is ott lesz a színpadon. De vajon mik lesznek a színpad mögött, a backstage-ben?

A zenekarok igényeiből kiderül, hogy a zenei stílus erősen meghatározza a kért italok milyenségét és mennyiségét is. A zúzós rocker életforma együtt jár a töményebb italok fogyasztásával. Egy négytagú banda és kísérőik például a vodkában nem válogatósak, bármi jó nekik, de a whisky csak Jack Daniels lehet. Ezen kívül kell nekik pezsgő és vörösbor, na meg két rekesz sör. Persze ők is isznak gyümölcsleveket, teát és szénsavas üdítőket, és kérnek egy Tahitit Noni Juice-t is. Ez utóbbit Afrikában elsősorban hashajtó szerként tartják számon, Indiában főleg vitalizáló-, vágyfokozó szerként alkalmazzák, Ausztráliában az asztma legfőbb gyógyírja, Közép-Amerikában pedig gyulladások, fejfájás, reuma kezelésére ajánlják. Biztos Szegeden is jó lesz valamire. És kér a zenekar egy bekeretezett Guns N Roses fotót is, hogy teljes legyen a kép!

A trip-hop-popos csapat több gyümölcslevet, teát és tejet kér és semmi tömény nincs az igénylistán. Van olyan csapat, amelyik kifejezetten helyi sört akar megkóstolni vagy jó minőségű helyi borokat. Mások a francia vagy olasz borokra esküsznek. Gyümölcs is legyen a backstage-ben, válogatottak és szépek, és mindenképpen legyen köztük két citrom – írja az egyik zenekar a kívánságában. Az angolszász zenekarok mindegyike kér angol nyelvű újságot és minden zenekar külön kiemeli, hogy dugóhúzó és sörnyitó legyen az öltözőben.

A Szegedi Ifjúsági Napokra napijegyek és bérletek elővételben is válthatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és ezen a weboldalon, ahol jegyünket otthon is kinyomtathatjuk, vagy kérhetjük a mobiltelefonunkra.

Szegedi Ifjúsági Napok
2008. augusztus 27-31.
Újszegedi Partfürdő

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.szin.org

Top