Christian Panthera: 21 Gramm Show - váltsa meg belépőjét most!

A TV2 műsorából megismert Christian Panthera az ország legkedveltebb mentalista Sztárja, akinek nemzetközi turnéja 2008. november 8-án a Millenáris Csarnokban tartandó show-jával indul! Avisszaszámlálás elkezdődött! Jegyek még kaphatók, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és ezen a weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

"Kommunikálok az állatokkal. Van egy oroszlán, akit különösen kedvelek. Mielőtt találkozom vele, a gondolataimmal üzenek neki, hogy mit csináljon ha odaérek. Mikor megérkezem, mindig látom, hogy eljutott hozzá a gondolatom."

Christian Panthera 31 éves. Gyermekkori furcsa álmok irányították a misztikum világa felé. Nagymamája elvesztése után a szellemvilág felé fordult, kapcsolatot keresett a holtakkal. Próbálkozásai sikerrel jártak: hívására nem csak a nagymama szelleme jelent meg, de más lelkek is felkeresték a túlvilágról. Gyakran megvalósul, amit előre elképzel. Titokzatos energiáival hat a növények fejlődésére, akarata szerint hajtanak ki, vagy állnak meg a növekedésben.

A show címe: 21 Gramm
Mit jelent a 21 gramm? A lélek súlya? Ennyi marad az emberből a halál után? 21 grammot nyom egy szelet csokoládé, egy kanál cukor, egy szem dió.
A show, ahol a képzelet és a valóság találkozik, a lehetetlen lehetségessé válik! De mi a valóság? Elménk furcsa álma? Mi az álom? Rejtélyes üzenete a valódi életünknek, vagy maga az élet? Mi az élet? A show egy váratlan pillanatban megüzenheti a választ Neked! Érezd és lásd!
Christian a televízión keresztül emberek millióit döbbentette és gondolkodtatta el. Éld át az érzést személyesen! Légy részese a megmagyarázhatatlannak! A határok eltűnnek, a falak leomlanak! Különös energiáik, erők, égi kapcsolatok! A visszaszámlálás elkezdődött!

Christian Panthera - 21 Gramm Show
2008.november 8., szombat 19: 00
Budapest, Millenáris Teátrum

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.danubiusmusic.hu
http://www.christianpanthera.com

Top