Seal, Alicia Keys, Slayer, Mastodon koncertek szomszédainknál

Számos világsztár látogat ősszel Közép-Európába. Alicia Keys, Seal vagy éppen a Slayer és a Mastodon turnéja ugyan elkerüli Magyarországot, de a közeli Pozsonyban és Prágában tiszteletüket teszik.. a koncertekre mérsékelt áron már Magyarországon is megválthatjuk belépőnket, országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, vagy ezen a weboldalon, az utazásra pedig a Cseh-Szlo Utazási Iroda luxusbuszjáratai nyújthatnak olcsó lehetőséget.

Alicia Keys
2008. október 13,. hétfő 20 óra
Pozsony, Incheba Expo Aréna
Belépő: kb. 11 000 - 14 000 Ft.
Jegyrendelés itt.
Alicia Keys amerikai R&B és soul énekesnő, dalszerző, zongorista, producer, de a zene mellett színésznőként, íróként és jótékonysági aktivistaként is ismert. Fiatal kora ellenére már számos zenei elismerést szerzett, köztük kilenc Grammy- és 11 Billboard-díjat. Eddig megjelent összes nagylemeze első helyezést ért el az Államokban. Pályafutása elején Alicia megvillantotta tehetségét a Man In Black és a Shaft filmzenei albumokon, de az igazi sikert a gondosan előkészített, 2001 júniusában megjelent debütáló albuma, a "Songs in a Minor" hozta el számára. Őszinte, szívből jövő dalszövegei emelték sokkal magasabbra kortársai felületes próbálkozásainál

James Blunt
2008. október 26., vasárnap 20 óra
Pozsony, Incheba Expo Aréna
Belépő: kb. 8200 - 11 000 Ft.
Jegyrendelés itt.
James Blunt, eredeti nevén James Hillier Blount (Tidworth, 1974. február 22.-), brit énekes, zenész és dalszerző. Gyermekkorában több hangszeren tanult játszani, azonban egyetemi tanulmányai után családi hátterének köszönhetően a katonai pályát választotta. A Brit Hadseregnél szolgált 2002-ig, ahol egészen a századosi rendfokozatig jutott. Röviddel leszerelése előtt kezdte el építeni zenei karrierjét. Ekkor változtatta meg nevét "Blount"-ról "Blunt"-ra, és hamarosan az EMI-hoz szerződött mint énekes-dalszerző. Hamar felkeltette az egykori 4 Non Blondes énekesnőjének, Linda Perrynek a figyelmét, aki az utóbbi években sikeres producerként és dalszerzőként többek között Christina Aguilerával, Pinkkel és Courtney Love-val dolgozott együtt. Blunt első albuma 2004-ben jelent meg Back To Bedlam címmel. Az albumon hallható You're Beautiful című számával vált világszerte ismertté. A dal minden jelentősebb zenei díjat elnyert és Grammy-jelölést is kapott. Második szólóalbumát All The Lost Souls címmel 2007 őszén adta ki.


The Unholy Alliance Tour: Chapter III. - Slayer, Trivium, Mastodon, Amon Amarth
2008. november 17., hétfő 17 óra
Prága, Incheba Arena
Belépő: kb. 7000 Ft.
Jegyrendelés itt.
Ismét eltelt két év, így a Slayer újra megrendezi saját turnéját, mely bejárja Európát és Észak-Amerikát. Az Unholy Alliance Tour 2004 és 2006 után idén harmadjára jelentkezik. Négy éve a Slipknot, a Hatebreed és a Mastodon kísérte a thrash isteneket, 2006-ban pedig a a Lamb Of God, a Chgildren Of Bodom, a Mastodon, Thine Eye Blind és az In Flames volt a kísérő.

Idén a visszatérő Mastodon mellett a Trivium és az Amon Amarth lesz a turné vendége. A körúthoz az egyik legközelebbi állomás Prágában lesz, november 17-én, és ráadásul a belépőt diszkont áron, alig 7000 forintért lehet beszerezni.

Seal
2008. november 22., szombat 20 óra
Kassa, Steel Aréna
Belépő: kb. 4400 - 12 000 Ft.
Jegyrendelés itt.
Seal pályafutása 17 évvel ezelőtt kezdődött Londonban, azóta az énekes 3 Grammy-díj büszke tulajdonosa és több mint 15 millió albumot adott el világszerte. Első nagy sikerei a 90-es években születtek, hiszen ki ne emlékezne a "Killer", a "Kiss from the Rose" és a "Crazy" című sikerdalokra.
Az örökzöld hangú énekes új albuma tavaly jelent meg "System" címmel, 11 remek szerzeménnyel, melyek közül az első kislemez és videoklip az "Amazing" című dalból készült. Seal az album stúdiómunkálatai során Stuart Price-szal dolgozott együtt, aki Madonna utolsó siker-albumának volt mindenható producere.

Top