Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra - nagyszabású lemezbemutató az Arénában!

Hatalmas és látványos show keretében elevenedik meg a színpadon az elmúlt két év legsikeresebb könnyűzenei projektje: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán két albuma, a Musical Duett 1. és 2. tarolt az eladási listákon. A sztárházaspár ezért úgy döntött, nagyszabású lemezbemutató koncertet tart idén ősszel a Papp László Sportarénában, melyre jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketoportal partnerüzleteiben, valamint az alábbi weboldalon.

A 2007-es és a 2008-as év egyértelmű sikerprojektje a magyar zenepiacon Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán két musicalalbuma. A Musical Duett 1. dupla platinalemez lett, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének összesített eladási listáján a száz legnépszerűbb album között az első helyen végzett tavaly, amikor 40 hétig ebből a lemezből vásárolták a legtöbbet. Ráadásul a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán Az Év Zenei Produkciója címet is elnyerte, nem is beszélve a MAHASZ Fonogram-díjáról, amit az Év hazai szórakoztató albuma kategóriában érdemeltek ki. Aztán idén tavasszal megjelent a Musical Duett 2., amely néhány hét alatt lett aranylemez!

A hatalmas sikerek, s persze a megérdemelt nyári pihenés után Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán úgy döntött, ősszel lemezbemutató koncertet tartanak a két album dalaiból, méghozzá egy nagyszabású show keretében. 2008. november 30-án a Papp László Sportaréna több ezer fős nézőterére várnak mindenkit, aki megvásárolta lemezeiket, aki szereti őket, a musicalt, a slágereket, a zenét, s kíváncsi egy lenyűgöző koncertre.

Mert valóban, látványban nem lesz hiány!Két zenekar kíséri az énekes házaspárt: egy szimfonikus és egy rock együttes muzsikál velük. A tánckarnak az utóbbi évek legsikeresebb musical-produkcióiban, valamint eredeti Broadway- előadásokban dolgozó Tihanyi Ákos tanítja be a koreográfiát. A műsort pedig még látványosabbá teszia kivetítőkkel, LED-rácsokkal, vizuális és mozgó elemekkel felszerelt díszlet.A show-t a Budapesti Operettszínház igazgatója, Kero® rendezi, aki az utóbbi esztendők legnézettebb sikerprodukciót állította színpadra Szinetár Dórával és Bereczki Zoltánnal.

Meglepetésekben sem lesz hiány a november végi koncerten, ám azt már most tudni lehet, hogy a két énekes elsősorban a Musical Duett lemezekről ad elő dalokat. Hallhat az Aréna közönsége nagy musical-slágereket, ismert animációs- és mozifilm-dalokat , s persze kirándulnak a popzene világába is, ahogy tették ezt az albumokon is. Műfajokban sem lesz hiány tehát.

Külön érdekessége a koncertnek, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán hosszú idő után áll először közösen színpadra, hiszen Dóra, kislánya, Zora születése óta nem lépett fel. Nem csoda, hogy várja őt és férjét is a közönség, mely 2008 egyik leglátványosabb show-jában láthatja együtt kedvenceit november 30-án a Papp László Sportarénában! Jegyek már kaphatók, országszerte a Ticketoportal partnerüzleteiben, valamint az alábbi weboldalon.

2008. november 30., vasárnap
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Belépő itt rendelhető!

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.bereczkizoltan.hu

Top