Carmen - Fantastic dance show jegyek kaphatók

Carmen

Fantastic Show - Utazás a tánc csodálatos világában

A Szevasztopoli Vadim Jelizarov Táncszínház magyarországi fellépése 2006. április 10-

én és 11-én a Fantastic Show - Utazás a tánc csodálatos világában c. műsorral

Vadim Jelizarov Táncszínház - mi is ez voltaképpen? Klasszikus balett, néptánc, jazz, sztepp tánc? Pontos meghatározást máig nem sikerült találni az együttes stílusára. Egyben azonban mind a nézők, mind a szakemberek egyet értenek: a Táncszínház előadása káprázatos, sodró lendületű és rendkívül professzionális. Jeleneteikben szervesen ötvöződnek a klasszikus és modern balett, a néptánc és a sztepp, valamint a jazz és a társas tánc elemei. A színpadi megjelenítés teljesen új formáját hozták létre és talán nem túlzás azt állítani, hogy egyedüliként a világon merőben új koreográfiát képviselnek.


A társulat a 25 éves múltra visszatekintő, vezető társastánc együttesből, a Victoria sport-tánccsoportból nőtt ki. A művészek magas szintű szakmaisága alapozta meg a Táncszínházat, melynek célja nem csupán a merő szórakoztatás, hanem meglepő és változatos előadások megalkotása. Az együttes forradalmasította a klasszikus társastánc szabályait. Retro számaik varázslatosak.
Legfrissebb koreográfiáik olyan világirodalmi művekből és világklasszis zenei darabokból táplálkoznak, mint a Carmen, Pygmalion, A párizsi Notre Dame és A szerelem története. Ezekben fontos szempont a tisztán érthető koreográfia, amelyek láttán a néző együtt él a darabbal, megérti és átérzi mindazt, ami a színpadon végbemegy. Erre csak a legkifinomultabb művészet képes.
Az együttes tagjai korábban Ukrajna és Oroszország kiemelkedő sportolói voltak, többen világbajnokok, számosan nemzetközi díjak büszke tulajdonosai. Turnéztak Németországban, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban és Izraelben. Szereplői voltak Cannes művészeti programjainak, élvezhették őket a híres berlini Friedrichsstadtpalace színpadán. Ez év februárjában Las Vegas vendégeit kápráztatták el több héten át, májusban pedig már Szerbiában, Romániában, majd Izraelben és Saud Arábiában szerepelnek.
Magyarországon és a környező országokban most szerepelnek először. Reméljük, hogy az ötletes koreográfiák, a csillogó kosztümök és a művészek magas szintű tudása, humorral és szenvedéllyel teli, virtuóz előadása sokáig emlékezetes élménnyel gazdagítja a minden korosztályból várt nézőket, akik a csarnokokban minden helyről egyformán élvezhetik az előadást a két óriáskivetítő, valamint a legmodernebb fény- és hangtechnika segítségével.

 

Jegyfoglalás itt.

Top