Bárka Színház – a decemberi programokról

"non rien de rien, non je ne regrette rien" A Bárka Színházlegutóbbi bemutatója, a Piaf Piaf nagy sikert aratott mind a közönség mind az újságírók körében.
"Felkavaró, elgondolkodtató, ráadásul szórakoztató darab a Piaf, Piaf, Jorma Uotinen rendezése... Élő zenekar kíséri Edith Piaf dalait, dobbal, bőgővel, fúvósokkal és vonósokkal, a színészek is élőben énekelnek mind. Majd' mindegyikük Piaffá válik ugyanis a darabban, annyiban legalábbis, hogy elénekelhet egy-egy dalt. És micsoda dalokat! Napokig nem mennek ki az ember fejéből, ráadásul magyarul, hogy értjük is, így még jobbak, mint franciául..."(Stumpf András)
"Gyönyörű, fantasztikus, izgalmas, táncos, vicces, felkavaró, teljesen egyedi élményben volt részem ma este! A hintás jelenetben egyszer csak elindultak a könnyeim, döbbenetes volt a hatás. Számomra ez a Színházi Élmény, ott és akkor, sejtszintig hatolt. Felejthetetlen. Hatalmas taps a színészeknek és a rendezőnek, köszönöm szépen ezt az estét, és további sok sikert kívánok!"(vertigogirl21) Decemberben 9-én, 11-én, 21-én, 26-án és 28-án 19 órakor tűzik műsorra az előadást, jegyek válthatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint az alábbi weboldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

Az Istentelen ifjúság című előadáshoz Vidovszky György rendező drámapedagógiai programot dolgozott ki, melyet a nézők ingyenesen igényelhetnek középiskolás csoportok részére. Ez az előadáshoz kötődő tanítási órát is tartalmazza, igény szerint a színház épületében vagy az iskolában . Részletek hamarosan a www.barka.hu honlapon, illetve a 303-65-05-ös telefonszámon, jegyeket vásárolni pedig itt lehet.

December 8-án 19 órakor újra a Bárkában vendégeskedik a Baltazár Színház Picasso: A világ teremtése című előadása. A belépőjegy ára 1600 Ft, váltható az alábbi weboldalon és országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben. A jegy megvásárlásával minden néző a Baltazár Színház működését támogatja!

A Bárka Színház további programjaira ezen a weboldalon válthatunk belépőt.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.barka.hu

Top