Csúnya pulcsi helyett fesztiválbérlet? Elővételi akció a Hegyaljára!

Már megint itt a karácsony és a szokásos ajándékozási dilemma. Na meg a jövőre beígért bizonytalan jövő… És persze a lejárat előtt álló üdülési és kultúra utalványoktól is illene gyorsan, de okosan megszabadulni. A gordiuszi csomót átvágandó a Hegyalja Fesztivál szervezői egy rendkívül kedvező bérletakcióval rukkoltak elő: december 1. és 24. között mindössze 10 000 forintért ugyanis bárki megválthatja helyét a 2009. július 15-19. között zajló jubileumi tokaj-rakamazi eseményre. A szervezők ráadásul impulzusokban bővelkedő, minden eddigit felülmúló programot és kellemesebb, komfortosabb körülményeket ígérnek.

De térjünk csak vissza a 10 000 forintos rendkívüli karácsonyi bérletakcióhoz: akárhogy kalkulálunk, ez a jövő év egyik legjobb befektetésének ígérkezik, amit hálistennek a tőzsdei ingadozások sem különösebben veszélyeztetnek.

A “klasszikus” elővételben ugyanis a bérletek május végéig 12 500, június elsejétől július közepéig 13 900 forintba kerülnek, míg a helyszínen 17 900 forintot kell fizetni a négynapos belépőért. A napijegyek elővételben 4990, a helyszínen 6900 forintba kerülnek majd.

A világörökség részeként jegyzett, varázslatos szépségű Tokaj határában ezúttal is a megszokott pazar programok várják az érdeklődőket, azzal a különbséggel, hogy a jubileumi, tizedik alkalmat minden korábbinál nagyobb nevekkel kívánják emlékezetessé tenni a szervezők. Bár konkrét előadókat még korai lenne említeni, annyi bizonyos, hogy előrehaladott tárgyalások folynak különböző kult-, és sztárbandák menedzsmentjeivel. És persze ne feledkezzünk meg a hazaiakról sem: ott lesz mindenki, aki számít, és az is, aki innentől kezdve számítani fog, hiszen a fiatal előadók újra fellépési lehetőséget kapnak.

Ami a luxust illeti, az nem lesz, csak majdnem: a rendezvénynek helyt adó Tisza kempingben több százmilliós beruházás kezdődik a rakamazi önkormányzat és a fesztivált szervező Delta Fest együttműködésének eredményeként, hogy a tizedik, valamint az azt követő Hegyalja fesztiválok vendégeit még emberibb és élménytelibb környezet és kimagasló komfort várja.

A Hegyalja Fesztivált egyébként 2000-ben rendezték meg először néhány hónappal a tiszai ciánszennyeződést követően. A rendezvény akkori elsődleges célja a folyó megmentése, illetve a helyi idegenforgalomba vetett bizalom visszaszerzése volt. Akkor valamivel több mint tízezren élvezték a zenét és az együttlétet, majd néhány éven belül Kelet-Magyarország legnagyobb ifjúsági rendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál: az utóbbi években már több mint hatvanezren kísérték figyelemmel a kilenc programhelyszín több mint kétszáz produkcióját. És nagyon úgy néz ki, 2009 minden eddigit felülír programban, élményben, zenében és társaságban egyaránt. Karácsonyig ráadásul mindössze 10 000 forintért.

A karácsonyi bérletakció december 1-én kezdődik és december 24-ig tart. A bérletek megválthatók országszerte a Ticketportal partnerüzeletiben, valamint a www.ticketportal.hu oldalon.

Kapcsolódó weboldalak:
http://www.hegyaljafestival.hu

Top