MusicalPlusz 18 - jegyek még kaphatók!

A Musical Plusz színvonalas rendezvénysorozat musicalkedvelők számára, melyen kiváló előadók tolmácsolásában hangzanak el részletek a hazai és a világ musicalirodalmából. A rendezvényen nemcsak az aktuális slágerdarabok kerülnek "terítékre", hanem az itthoni színpadokon ritkábban vagy egyáltalán nem játszott előadásokból, illetve méltatlanul feledésbe merült, avagy nálunk még bemutatásra váró musicalekből is ízelítőt nyújt. A MusicalPlusz aktuális, 18. kiadására elővételben a Ticketportal jegyirodáiban országszerte, az interneten pedig az alábbi weboldalon keresztül válthatunk jegyet, amit akár otthon is kinyomtathatunk.

A szervezők arra is mindig ügyelnek, hogy a legnépszerűbb musical sztárok mellett helyet kapjanak a ritkán látott kedvencek, valamint tehetséges, de még kevésbé ismert előadók is. A rendezvényen a színházban játszott szerepek kötöttségétől mentesen, igazán önmagukat adva mutatják meg az fellépők, hogy mire is képesek, legyen szó akár tőlük nem megszokott szerepekről, akár a személyes kedvenc pop-daluk bemutatásáról, táncról vagy humoros konferálásról.

Mindezek együtt garantálják, hogy változatos, mozgalmas, mindig új élményt jelentő szórakozásban legyen része a Musical Plusz közönségének. Legközelebb, február 8-án Polyák Lilla, Bot Gábor, Egyházi Géza, Molnár László, Serbán Attila, Szerényi László és Koós Réka szerepel majd, a programban pedig részletek hallhatóak majd számos jól ismert musicalből: Vámpírok bálja, A Vörös Pimpernel, Rómeó és Júlia, Jekyll és Hyde, Hair... váltsa meg jegyét most!

Top