Pannon Várszínház: nyári bemutatók a veszprémi várban

A veszprémi Pannon Várszínház június végén ismét nyári várszínházi programra várja a közönséget; 26-án este lesz Karinthy Frigyes Omnibusz című abszurd játékának premierje a várbeli Dubniczay palota udvarán. Június 27-én az érseki palota előtti téren tartják Kacsóh Pongrác János vitéz című daljátékának premierjét élő zenekarral, 28-án pedig ismét a Dubniczay palotában lesz bemutató: délután a gyermekeknek játsszák az Ágacska című mesedarabot. A programokra belépőnket megvásárolhatjuk országszerte a Ticketportal partnerüzeleteiben (Veszprémben: Tourinform, Vár u. 4.), valamint az alábbi weboldalon, ahol kezelési költség nélküli otthoni jegnyomtatás is választható.

Augusztusban Nagyvázsonyban mutatják be a Miénk ez a cirkusz című, az LGT együttes dalaiból összeállított cirkuszmusicalt, illetve Balatonfüreden és Veszprémben láthatják majd júliusban vagy augusztus elején Erich Kästner Emil és a detektívek című ifjúsági darabját.

Az őszi veszprémi kőszínházi előadásokat a nyáron bemutatott János vitézzel és a Miénk ez a cirkusz musicallel kezdik, és bemutatják a Fekete Péter című operettbohózatot is. Januárban, esetleg február elején viszik színre a Botrány az operában, avagy a két tenor című bohózatot, márciusban vagy áprilisban pedig a Tánc-Dal-Fesztivál-2 című darabot mutatják be, amely egyfajta játék a 60-as, 70-es és 80-as évek slágereire.

A Pannon Játékszínben ősszel mutatják be Daniel Keyes Virágot Algernonnak című darabját, télen (januárban vagy februárban) Josef és Karel Capek A végzetes szerelem játéka című darabot, és játsszák majd az Omnibuszt is.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépők a Pannon Várszínház programjaira országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Jegyek a Pannon Várszínház előadásair az interneten, akár kezelési költség nélkül is
http://www.pannonvarszinhaz.hu

Top