Tihanyi Szabadtéri Játékok - Jegyek már kaphatók!

Az elmúlt években nagy sikert aratott Tihanyi Szabadtéri Játékok előadásai idén is jelentkeznek, július 10-től aug. 15-ig minden pénteken és szombaton.Jegyek kaphatók országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, valamint az alábbi weboldalon, ahol akár kezelési költség nélkül, otthon is kinyomtathatjuk belépőnket.

Tihanyi Szabadtéri játékokA színre kerülő darabok szereplői országos kedvencek: Szulák Andrea, Balázs Péter, Koncz Gábor, Nemcsák Károly, Mikó István, Kautzky Armand, Pásztor Erzsi, Tóth Judit, Földi Teri, Eperjes Károly, Bujtor István, Hujber Ferenc, Xantus Barbara, Tahi Tóth László, Vári Éva, Szilágyi Tibor és még sokan mások.
A tavalyi óriási sikerre való tekintettel ismét látható lesz a Mindhalálig BeatlesMikó Istvánnal és csapatával, valamint újra fellép a Republic és a Bikini.
Külön csemegét ígér a Sing, sing sing című musical összeállítás amelyben olyan népszerű darabokból hallhatnak részleteket, mint a Caberet, a West Side Story, Evita, Isten pénze, Hair, István, a király, Macskák, Valahol Európában, Jézus Krisztus Szupersztár, Operaház Fantomja, We Will Rock You, Elisabeth, Miss Saigon, Mozart, Vámpirok bálja, Grease, Hotel Menthol,Rocky Horror Show és a Fame.
A nagyszabású táncos musical-show sztárvendége a Budapesti Operettszínház tagja, Mészáros Árpád Zsolt lesz.
Július 10-én a Hyppolit a lakáj című előadás nyitja meg a Játékokat többek között Szulák Andrea és Balázs Péter főszereplésével, majd 11-én szombaton a Komámasszony hol a stukker című komédia kerül színre Nemcsák Károllyal, Koncz Gáborral és Mikó Istvánnal a főbb szerepekben.
Július 17-én pénteken a Mezítláb a parkban című vígjáték Pikali Gerdával, Kautzky Armanddal és Koncz Gáborral, 18 -án szombaton pedig a MacskajátékPásztor Erzsivel, Tóth Judittal és Földi Terivel kerül bemutatásra.

Kapcsolódó weboldalak:
Belépőjegyek a Ticketportal jegyirodáiban országszerte
Jegyek az interneten otthoni jegynyomtatással is, kezelési költség nélkül
http://tihany.hu/ 

Top