53 éves a József Attila Színház - szezonkezdet, utcabál

53. születésnapját ünnepli a József Attila Színház 2009. szeptember 1-én 18.00 órai kezdettel a Déryné közben egy utcabál keretében, melyre minden érdeklődőt szeretettel vár. A színház őszi bemutatójára és repertoárjára jegyek és bérletek már kaphatók, országszerte a Ticketportal jegyirodáiban, és ezen a weboldalon, ahol kezelési költség nélkül vásárolhatunk, és akár magunk is kinyomtathatjuk belépőnket!

Az utcabál programjából:

18.00 - Süsü játék kicsiknek a manókkal.

18.30 - Süsü a színpadon
Csukás Istvánnal, Bergendy Istvánnal, Bodrogi Gyulával, Dányi Krisztiánnal, a zsoldosokkal- Fila Balázzsal és Ömböli Pállal.

19.00 - Örökös tag „Talk show”
Találkozás a színház örökös tagjaival

19.30 - Főzőpárbaj
Elnök Láng József
Főzőpartnerek: Bodrogi Gyula, Esztergályos Cecília, Józsa Imre, Vándor Éva, Ullmann Mónika, Kocsis Judit, Besenczi Árpád, Márkó Eszter, Molnár Gyöngyi

20.00 - „Most mutasd meg” – játék a színház művészeivel
Játékvezető: Újréti László
Közös ének a társulattal

20.30 – 22.00-ig - Utcabál
Fellépnek: Fenyő Miklós, Miller Zoltán, Bergendy István, Zöld Csaba, Gieler Csaba, Háda János, Arany Tamás, Fila Balázs, Ömböli Pál, Csórics Balázs, Molnár Gyöngyi, a tánckar és Önök kedves Nézők.

Az ünnepség egész időtartama alatt színházi terülj asztalka, ami szellemnek-szájnak ingere. Együtt ünneplésre, örömteli színházkezdésre várja Önöket a József Attila Színház Társulata.

Ősbemutató a József Attila Színházban!
Hamvai Kornél: HARMADIK FIGYELMEZTETÉS - bohózat két részben

Szereplők: Gáspár Tibor, Kocsis Judit, Józsa Imre, Besenczi Árpád, Vándor Éva, Mihályi Győző, Sztankay István, Ullmann Mónika, Márkó Eszter, Gieler Csaba, Molnár Gyöngyi, Háda János, Fila Balázs, Juhász György, Mohai Balázs e.h.
Rendező: Léner Péter

1953, Sztálinváros, a kultúrház avató gálaestje. Fellép a Nemzeti Színház ünnepelt művésznője, Rákosi elvtárs pedig önmagáról mintázott szobrot küld ajándékba. A helyi vezetők kedélyes koccintásra gyülekeznek, de a szobrot és a művésznőt elnyeli a föld. Rémült hajsza indul, hogy mentsék a menthetőt.
Csakhogy elfeledkeznek az atombunkerről.
Sötét titok lengi körül az erkélyt.
Az igazgatón úrrá lesz a szerelmi hevület.
Nemcsak a feleségét illetően.
A tanácselnök hangokat hall.
Így aztán a portással összeveszik a létrán.
Ezalatt a párttitkár rutinosan csapdákat állít. Magának is.
Mi köze mindennek egy kocsmában támadt tömegverekedéshez?
És segít-e, ha beavatkozik az olasz riporter, az állatorvosnő és az államvédelem?
A klasszikus hagyományokat követő bohózat egy korról, amikor mindenki résen van, de hiába. Még jó, hogy holnaptól más világ lesz.

Kapcsolódó weboldalak:
Jegyek a József Attila Színház előadásaira a Ticketportal jegyirodáiban
József Attila Színház jegyek online fizetéssel, akár kezelési költésg nélkül!

Top