Isis, W.A.S.P. és Henry Rollins koncertek - Jegyek már kaphatók!

Sűrű őszi koncertprogrammal készül a Skalarmusic: 24-én jön a német Final Prayer, október 13-án újra vendégül látják a modern hardcore zene két nagyszerű képviselőjét, a long island-i This Is Hellt és a kanadai Grave Makert és ez még csak az őszi koncert dömping kezdete...A koncertekre szóló belépőinket megválthatjuk országszerte a Ticketportal jegyirodáiban.

Egy hétre rá, 19-én érkezik a szintén kanadai Sights and Sounds, amely a Comeback Kid énekes Andrew Neufeld projektje valahol a Foo Fighters és a Cult Of Luna határán, őket kíséri a portugál Meneater. Ugyanezen héten, 25-én egy masszív black metal csomag is érkezik tengeren innen és túlról az amerikai legendás Absu vezetésével!

2010. február 7. minden bizonnyal aranybetűs ünnep sokunk számára, hiszen a saját zenekarával hazánkat már párszor megjárt Henry Rollins (képünkön), ex-Black Flag énekes punk-ikon, talkshow host, színész Budapestre érkezik spoken word turnéjának keretében. Az A38 hajó ad otthont ennek a rendkívüli eseménynek, és mivel ülős estének nézünk elébe, javasolt mindenkinek, hogy váltsák meg jegyüket minél előbb, mivel 250 főre limitálták a beléptetést!

A Skalar és a Concerto, Magyarország két meghatározó koncertszervező irodája két nagyszerű rendezvény kapcsán egyesíti erejét és közösen prezentálja ezeket a koncerteket. 2009. november 15-én, hosszú évek után újra hazánkban az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb experimentális metal zenekara az ISIS! A koncertet két külföldi zenekar nyitja majd a turné vendégeként, közölük a brit Transitional neve már ismert.

2010. január 18-án újabb masszív csomag érkezik Budapestre. A Bonecrusher Festival névre keresztelt fesztiválturnén a következő zenekarok lépnek fel: The Black Dahlia Murder, 3 Inches Of Blood, Necrophobic, Origin, Carnifex, Obscura.

Nem ez a kettő lesz egyedül koprodukciós koncert az ősszel: a Skalar Hammer Concerts-el közösen pezentálja november 14-én minden idők egyik legjobb zenekarát, a W.A.S.P.-et is, méghozzá a Diesel Clubban.

A tél egyik legkeményebb turnéja is megfordul hazánkban, a svéd Entombed és a new york-i Merauder egyesíti erejét egy röpke európai körre, mely december 15-én ér majd a Dürer Kertbe.

Kapcsolódó weboldalak:
Koncertjegyek országszerte a Ticketportal irodáiban 
This Is Hell koncertbelépők kezelési költség nélkül, akár otthoni jegynyomtatással is 
Henry Rollins Spoken Word koncertbelépők, akár otthoni jegynyomtatással is 
Sights and Sounds koncertbelépők kezelési költség nélkül, akár otthoni jegynyomtatással is 
Absu koncertbelépők kezelési költség nélkül, akár otthoni jegynyomtatással is
Isis, Transitional koncertbelépők, akár otthoni jegynyomtatással is
Bonecrusher Fest koncertbelépők kezelési költség nélkül, akár otthoni jegynyomtatással is
Entombed koncertbelépők kezelési költség nélkül, akár otthoni jegynyomtatással is
http://skalarmusic.hu/

Top