A világ legnépszerűbb operettje - családi kedvezménnyel!

Tokió, Róma, München, Amszterdam, Salzburg, Bukarest és Prága után újra Budapesten november 2-3-4-én a világ legnépszerűbb operettje - KERO® rendezésében. A Budapesti Operettszínház sztárjai és a IX. Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekverseny döntősei együtt láthatók A Csárdáskirálynőben. E különleges alkalomból különleges lehetőséget kínálunk a Budapesti Operettszínház hírleveleseinek, törzsnézőinknek: három jegy áráért most négyet kapnak november 2-3-4-i előadásinkra, ráadásul hévízi üdülést is nyerhetnek! Jegyek a készlet erejéig kaphatók országszerte a Ticketportal üzleteiben, és kezelési költség nélkül is az alábbi weboldalon.

A CsárdáskirálynőAz operett-statisztikusok szerint nincs egyetlen perc, amikor a Föld valamelyik pontján föl ne csendülne - színházban, koncerten, filmen, tévében vagy rádióban - Kálmán Imre valamelyik népszerű melódiája. S kétségtelen, legtöbbször A Csárdáskirálynő dallamai hangzanak fel, mellyel a zeneszerző kiérdemelte az első helyet kora vezető operett-komponistái között! Nem véletlenül játszották az 1915-ös premier helyszínén, Bécsben 533 estén át, majd söpört végig a mű Európán: az I. világháború ellenére azonnal bemutatták Svédországban, Finnországban, Lengyelországban, Oroszországban, Olaszországban, majd Budapesten 1916 novemberében, s végül eljutott egy esztendővel később a New York-i Broadway-re is. Kálmán muzsikájáról itt az angol szövegkönyvet készítő P. G. Wodehouse nyilatkozta: "A Csárdáskirálynő nemcsak e tehetséges magyar ember művei közül emelkedik ki, hanem egyenesen minden idők legjobb zenéje!"

A Budapesti Operettszínház előadása - hasonlóan az ősbemutatót követő sikerszériához - a magyar főváros után végigjárta az egész világot. Állva tapsolt a produkciónak Tokió, Róma, München, Amszterdam közönsége, Salzburgban, Bukarestben és Prágában pedig koprodukcióban, ugyancsak KERO® rendezésében hódított. A Csárdáskirálynő most végre hazatért hosszú útjáról, hogy ismét lenyűgözze a magyar közönséget! 2010. november 2-3-4-én ráadásul különleges eseményre kerül sor: hatalmas sikerű premierjük után a Budapesti Operettszínház sztárjai és a IX. Lehár Ferenc Nemzetközi Operett Énekverseny győztesei ismét együtt lépnek színpadra Kálmán Imre művében. A címszerepet Bordás Barbara és Lukács Anita, Edvin herceget Boncsér Gergely és Vadász Zsolt, Bónit Peller Károly és Szabó Dávid, Stázit pedig Erdély legismertebb énekesnője, Dancs Annamari és Szendy Szilvi alakítja.

Legyen Ön is tanúja e különleges előadásoknak: hozza el egész családját A Csárdáskirálynőre -a Budapesti Operettszínház hírleveleseinek szóló akciónkban a november 2-3-4-i esti előadásokra ezúttal három jegy vásárlása esetén a negyedik belépőt ingyen kapja, ráadásul hévízi üdülést is nyerhet!

S ki sem kell mozdulnia lakásából: az Operett-Tickeportal weboldalon nonstop megválthatja belépőjét. Ne álljon sorba, klikkeljen, s nyomtassa ki otthon A Csárdáskirálynőre szóló színházjegyét!

Önnek nem kell tehát mást tennie, mint négy jegyet váltania október 19. és október 31. között a Ticketportal weboldalán, s vásárláskor megadnia akciónk kódszavát: csardaskiralyno. A negyedik belépőt a rendszer ingyenesen adja ki Önnek (akciónk keretében a Ticketportal rendszere 25 százalék kedvezménnyel adja ki mind a négy belépőjegyet) !

Azon kedves nézőink között, akik október 31-ig vásárolják meg jegyüket, még egy wellness hétvégét is kisorsolunk Hévíz egyik legszínvonalasabb szállodájába, a Hotel Európa fitbe!
Ne hagyja ki hűséges nézőink számára szóló akciónkat, s szórakozzon a Budapesti OperettszínházbanA Csárdáskirálynő előadáson!

Kapcsolódó weboldalak:
Budapesti Operettszínház: belépőjegyek országszerte a Ticketportal jegyirodáiban
Rómeó és Júlia, Szép Nyári Nap, Musicalmesék, Csárdáskirálynő..: operett- és musicaljegyek kezelési költség nélkül a Ticketportal weboldalán 
Budapesti Operettszínház - már igényelhető a törzsvásárlói kártya
www.operett.hu

Top